Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én komolyan ennyire le vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én komolyan ennyire le vagyok maradva? O_O 15/l

Figyelt kérdés
múltkor csajokkal(15évesek) azt beszéltük h ki kivel kevert,meg kivel járt... meg se mertem szólalni ne hogy kiröhögjenek, mindegyik barátnőm legalább 6 sráccal kevert (vki már tovább is ment),én meg csak ott ülök csendben, nem szoktam bulikban keverni, nem azért mert egyik fiú se mászik rám, nem vagyok csúnya lány, olyan aranyosnak,csinosnak mondanak.De én nem értem ezt a világot, 15 évesen 1 fiúm volt(már nincs), nem szoktam keverni , pláne nem ujjaznak meg.A környék már tisztára olyan mint egy latin sorozat ,-ha keresnék se lenne olyan fiú akiről ne tudnék egykét dolgot.- Ennyire maradi lennék??
2011. aug. 10. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a környékbeliek felfogása alapján igen.

De nem vagy az, a lényeg, hogy TE jól érzed magad a bőrödben, semmiképpen sem az, hogy mit csinálnak a többiek, és te meg mit nem. Te, Te vagy, és nem más, úgy éld az életed, ahogy szeretnéd, a saját értékrended szerint.

2011. aug. 10. 15:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el a te gondolkodásod a normális, és a barátnőiddel lehet, hogy történt egy-két dolog, de csak kb. a fele igaz annak, amiről meséltek.
2011. aug. 10. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az elsőhöz, és azt még hozzá tenném hogy még 15 évesen nem vagy le maradva semmiről, még nem kell kavarnod senkivel. Ha szerelmes leszel egy srácba az teljesen más, de az egy éjszakásokhoz még túl fiatal vagy meg azokban amúgysem a legjobb.
2011. aug. 10. 15:36
 4/10 anonim válasza:
ne torodj tul sokat a mások véleményével. nem is jo az ha 15 évesen kavargatsz, mert az veszelyekkel jar
2011. aug. 10. 15:38
 5/10 anonim ***** válasza:

te vagy a normális. a többiek csak siettetik azt, ami úgy is eljön majd. ne foglalkozz velük szerintem. nem lesz majd jobb neked, amikor lelkileg is éretten fogsz olyat csinálni, amihez ők még lelkileg éretlenek? :)

17/L

2011. aug. 10. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése:) Nem hiszem hogy maradi lennél, sőt:D

Nekem 18 évesen volt először barátom, előtte nem éreztem szükségét:)

2011. aug. 10. 15:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Te vagy a normális! :)

Rólam is max az tudna egy-két dolgot, akibe szerelmes vagyok :P

17/F

2011. aug. 10. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Te vagy a normális. Nem kell ilyen hamar felnőni. Mindennek meg van a maga ideje. A barátnőiddel van a baj, nem veled!

15/L

2011. aug. 10. 16:54
 9/10 compactegon ***** válasza:
a barátnőiddel van a baj, nem veled.
2011. aug. 10. 17:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

hasonló élmények... én is mindig azt hiszem, hogy velem van a baj, de normálisabb életmódot folytatsz, mint a barátnőid... ahogyan én is...(?)

15/l

2011. aug. 30. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!