Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én komolyan ennyire le vagyok maradva? O_O 15/l
Lehet, hogy a környékbeliek felfogása alapján igen.
De nem vagy az, a lényeg, hogy TE jól érzed magad a bőrödben, semmiképpen sem az, hogy mit csinálnak a többiek, és te meg mit nem. Te, Te vagy, és nem más, úgy éld az életed, ahogy szeretnéd, a saját értékrended szerint.
te vagy a normális. a többiek csak siettetik azt, ami úgy is eljön majd. ne foglalkozz velük szerintem. nem lesz majd jobb neked, amikor lelkileg is éretten fogsz olyat csinálni, amihez ők még lelkileg éretlenek? :)
17/L
Nézőpont kérdése:) Nem hiszem hogy maradi lennél, sőt:D
Nekem 18 évesen volt először barátom, előtte nem éreztem szükségét:)
Te vagy a normális! :)
Rólam is max az tudna egy-két dolgot, akibe szerelmes vagyok :P
17/F
Te vagy a normális. Nem kell ilyen hamar felnőni. Mindennek meg van a maga ideje. A barátnőiddel van a baj, nem veled!
15/L
hasonló élmények... én is mindig azt hiszem, hogy velem van a baj, de normálisabb életmódot folytatsz, mint a barátnőid... ahogyan én is...(?)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!