Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skate girl kérdése:
Tanácsot tudtok adni?
Figyelt kérdés
Lányok és fiúk! Nektek milyen érzés az, hogy szerelmes vagy egy lányba/fiúba, de az még a híredet sem hallotta, és még ha egyszer össze is jönne valamilyen úton módon, akkor a legjobb barátod/barátnőd cirkuszolna azért mert neki is ő tetszik? és csak arra az egy barátodra számíthatsz igazán, mármint suliban. a többi le sem szar. meg amúgyis mit csináljak hogy az a fiú észrevegyen? már mident megpróbáltam, sőt a stílusomat is megváltoztattam az ő kedvéért. (mondjuk nekem bejön az a stílus). de mit tegyek még?2011. aug. 10. 00:19
2/4 anonim válasza:
Menj oda, mutatkozz be, beszélgess vele
3/4 anonim válasza:
Hívd el valahova. Tudom, hogy félsz, de hidd el menni fog. Ha nemet mond, akkor sem dőlt össze a világ, mert még akkor is van esély. Ha az sincs, akkor még ezer ilyen ember lesz az életedben. Próba szerencse, ha nem csinálod, akkor örökre bánni fogod, hogy meg sem próbáltad.
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt egy ehhez hasonló szerelmem. végül megegyeztünk a barátnőmmel, hogy a barátságunk sokkal fontosabb minthogy hajba kapjunk egy olyan srácon aki valószínűleg 2 hét múlva már nem is fog bejönni egyikünknek sem.
Szerintem gondolkodj azon, hogy melyikőjük a fontosabb.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!