Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell nyomulni? Tudtok adni pár tanácsot?
Ezt most nem hülyeségből kérdezem, tényleg nem tudom...mi a jó "módszer" erre. Én mindig önmagamat adom, de a "nyomulás" nincs beépítve a személyiségembe, egyszerűen nem tudom hogy kell. Bókolni, udvarolgatni még úgy ahogy tudok, de azt is már kényszernek érzem. Elsősorban lányok válaszát várom, mert a fiúk csak elhülyéskednék ezt a kérdést (lehet el is fogják :).
21/F
Én nem szeretem, ha feltűnően nyomul rám egy srác. Az a jó, ha önmagadat adod, egy kicsit megvillantod, hogy tetszem neked, és nem mész az agyamra! :)
20/L
Ne érezz semmit kényszernek, csináld, ahogy gondolod, hogy jó!
A legfontosabb: ne változtass senki kedvéért magadon, Legyél önmagad! Kicsit elcsépelt, de igaz!
te ne erőltesd, ha nem az a típus vagy.
inkább barátkozz, bókolj, hívd olyan baráti találkozókra a csajt, aki tetszik, h csak ketten legyetek (kettesn sétáljatok, ketten menjetek moziba, stb.)
rögtön az elején mondd, h ez baráti találkozó, semmi több, félre ne értse.
ez szokatlan lesz, m a csajok megszokták, h a pasik csak randira hívják őket kettesben.
a csaj ezek után elgondolkozik, h milyen jó barát vagy, milyen jók ezek a találkozók, és milyen jó lazán, kötetlenül beszélgetni.
aztán eszébe jut, milyen jó is lenne, ha más is lenne...
és szépen fokozatosan eljuttok addig, h járjatok.
van egy barátom, és mivel nem szép a külseje, és elsőre olyan egetrengető szövege sincs, fel sem tűnt volna, milyen jó pasi, ha nem így taktikázik - de ezzel felkeltette az érdeklődésem.
és lehet fújjogni, meg lepontozni, de amíg nem próbálta az ember, addig nem tudja.
a nyomulás engem mindigis taszított, és sok b.nőmet is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!