Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd elmenni a kedvem a próbálkozásoktól. Tudtok adni tanácsot? 16F
Hol él a varrómadár és miérrt hívják úgy?
Ez a válasz volt itt:)
22:17
Én meg tojást reggeliztem szombaton. Kb ennyi köze van a kérdésemhez a válaszodnak. -_-
csak egy szó, ami meg fogja változtatni az életed : PUA.
keress rá és tanulj
22:25
Köszönöm! :D Ez az oldal zsír, sok a hasznos infó és tipp! :D Pont olyannak való, mint nekem: egy tapasztalatlannak. Hidd el, a szabadidőmben fogom tanulmányozni rendesen! :) Sok motivációt adtál, mégegyszer KÖSZI!
Ne görcsölj azon, hogy a többieknek hány nőjök van vagy volt. Én 17 éves koromban jártam elősször. Addig csak próbálkoztam, nézelődtem, és volt sok sikertelen próbálkozásom. Ez a természetes. Tedd félre egy kicsit a nagy igyekezeted és próbálj meg úgy ismerkedni a csajokkal, hogy nem akarsz velük összejönni, csak megismerni őket. Beszélgess, mosolyogj, esetleg bókolj, ha igazán tetszik a lány. Aztán ha pár beszélgetés után, ha bejön, akkor elkezdhetsz jobban közeledni. Elképzelhető, hogy túlságosan nyomulsz rájuk, meg gyorsan kibököd a "járunk?" kérdést.
Ezen felül figyeld a lányok reakcióit! Ki hogyan néz rád? Kik állnak szóba veled? Ki az aki mosolyog? Ezekből is építkezhetsz. Ha valakinek tetszel, az általában jelzi feléd. Akiknél azt látod, hogy szimpatizálnak veled, azoknál egyértelműen nagyobb az esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!