Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még normális nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális nők Magyarországon?

Figyelt kérdés

Normális, tehát: tud helyesen írni, és van is rá igénye, hogy ne használjon rövidítéseket, igényes magára, de nincsenek műkörmei, nem festi a haját, és csak diszkrét sminket használ.Nem volt még dolga a barátnőivel(szex, csók) se más nőkkel.Legalább érettségije van, de jó ha diplomája és szereti amit dolgozik, nem a férfiból akar megélni, nem használ ki senkit, nem hazudozik, szereti a gyerekeket, tud főzni, káros szenvedélyektől mentes(dohányzás, italozás, drog), persze néha belefér ha iszik bort vagy pezsgőt, nem voltak egy éjszakás kalandjai, nem sok férfival feküdt le, vannak céljai.

Vannak még ilyen normális nők?

Nem keresek senkit, visszaolvasva talán így hangzik, legalább is itt nem, élőben ismerkedem, de ilyen nővel életemben nem találkoztam ezért kíváncsi vagyok, hogy létezik-e ilyen.

2011. aug. 9. 21:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nem is írtam oda!:D
2011. aug. 9. 22:10
 22/32 anonim ***** válasza:

Tudok helyesen írni, de van, hogy hibázok. Nem használok rövidítéseket, nem is értem egyiket se. Nincsenek műkörmeim, most épp a hajamat se festem, de ez csak idő kérdése. Nem sminkelek, mert fölöslegesnek tartom. Voltam már nővel, most gyúrok a diplomára, nem használok ki senkit, nem tudok hazudni, szeretem a gyerekeket, tudok és imádok főzni, jókat enni, iszom, dohányzom, káromkodok, volt egyéjszakás kalandom, fogalmam sincs, hány férfival feküdtem le, vannak céljaim, amiket el szeretnék érni, vannak álmaim, amiket remélem, hogy elérek, fürödtem meztelenül éjszaka a tengerben, utaztam hetekig egyetlen hátizsákkal, nem jövök zavarba, ha ki kell festeni a lakást, vagy tüzet kell rakni az erdőben és dobtak már ki albérletből.

Mindezt csak azért írtam le, hogy hozzátehessem:

normálisnak érzem magam.

2011. aug. 9. 22:17
 23/32 A kérdező kommentje:

22:17

Pedig nagyon nem vagy az, jó nagy r*banc vagy, nővel meg ki tudja hány pasival feküdtél le, meg a káromkodás is, egy igazi nő nem káromkodik, ezek szerint te nem vagy az,, nagyon elkorcsosultak mostanában a "nők" de ők csak nő neműek inkább, nőstények, ezért jól meg kell válogatni az ember fiának kivel áll szóba.

2011. aug. 9. 22:30
 24/32 anonim ***** válasza:
Hát, öcsém, akkor ezt most jól elszúrtad... nem kellett volna szóba állnod velem...
2011. aug. 9. 22:34
 25/32 A kérdező kommentje:

22:34

Igazat adok, kislányom.

2011. aug. 9. 22:50
 26/32 anonim válasza:
Mintha én lennék :)) Csak annyi,hogy még nincs végzetségem.
2011. aug. 9. 23:19
 27/32 A kérdező kommentje:

23:19

Jó látni, hogy vannak még rendes nők, büszke vagyok rád:)

2011. aug. 9. 23:22
 28/32 anonim ***** válasza:

Sokat ér azzal,hogy egy korcs büszke rá!:D

És te mit tudsz nyújtani,okostojás?

2011. aug. 9. 23:52
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem tudok főzni, nincs munkám és egyáltalán nem szoktam sminkelni. Ezeken kívül jó látni, hogy majdnem tökéletes vagyok.
2011. aug. 10. 01:35
 30/32 anonim válasza:
Szerintem ezek nem olyan hatalmas elvárások. Nekem is vannak. Mindenkinek vannak. Kinek több, kinek kevesebb. Én még fiatal vagyok, de egy ilyen nő akarok lenni. :)
2011. aug. 10. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!