Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még normális nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális nők Magyarországon?

Figyelt kérdés

Normális, tehát: tud helyesen írni, és van is rá igénye, hogy ne használjon rövidítéseket, igényes magára, de nincsenek műkörmei, nem festi a haját, és csak diszkrét sminket használ.Nem volt még dolga a barátnőivel(szex, csók) se más nőkkel.Legalább érettségije van, de jó ha diplomája és szereti amit dolgozik, nem a férfiból akar megélni, nem használ ki senkit, nem hazudozik, szereti a gyerekeket, tud főzni, káros szenvedélyektől mentes(dohányzás, italozás, drog), persze néha belefér ha iszik bort vagy pezsgőt, nem voltak egy éjszakás kalandjai, nem sok férfival feküdt le, vannak céljai.

Vannak még ilyen normális nők?

Nem keresek senkit, visszaolvasva talán így hangzik, legalább is itt nem, élőben ismerkedem, de ilyen nővel életemben nem találkoztam ezért kíváncsi vagyok, hogy létezik-e ilyen.

2011. aug. 9. 21:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Van, de úgyse fogsz ráakadni.
2011. aug. 9. 21:20
 12/32 anonim ***** válasza:
ironia volt..
2011. aug. 9. 21:21
 13/32 anonim ***** válasza:
28%

20 éves vagyok,mérnöknek tanulok,nem vagyok kocka.

nem volt egy éjszakásom,nem voltam csajjal,nem festem a hajam,nincsenek műkörmeim,ápolt vagyok,jól öltözködöm,nem dohányzom,nem is iszom(egyáltalán),4.7 átlagú érettségim van,4 nyelven beszélek,sok barátom van,jól megy az egyetem,nem akarok senkiből sem megélni,nem használok sminket-mert nem érzem hogy kéne,szeretem a gyerekeket,tudok de nem szeretek főzni,rengeteg célom van és álmom,sok hobbim is van,sőt még sokat olvasok is,sőt még sportolok is. 173cm/55kg természetes szőke hajam van,egyenesek a fogaim,szép orrom van,barnák a szemeim,szép a testtartásom.

Na és most,én hol keresek normális pasit?Pasik tapadnak rám,de egyik sem felel meg nekem.Ennyi én buktam,sokszor örülnék hogyha butább vagy rondább lennék,akkor nem lennének egeket súroló elvárásaim;).

2011. aug. 9. 21:29
 14/32 anonim ***** válasza:
Létezik. Igaz, én még fiatal vagyok, de mindenképp tervezem a diplomát, sőt, lesz is. A többi egyébként igaz rám.
2011. aug. 9. 21:35
 15/32 anonim ***** válasza:
94%

Miért nem normális az, aki festi a haját? :O

Tudok helyesen írni, nem használok rövidítéseket, nem volt dolgom még nővel, igényes vagyok magamra, nincsenek műkörmeim, van érettségim és szakmám és bár itt kevés a munkalehetőség, úgyhogy csak rövidebb távon, átmenetileg szoktam tudni elhelyezkedni, mindig jól alkalmazkodom az adott munkához, szeretek dolgozni, ha van mit. Nem akarok élősködni senkin, nem hazudozok, szeretem a gyerekeket, tudok és szeretek főzni, nincs káros szenvedélyem, csak néha egy-két pohár ital, nem sok férfival feküdtem le, vannak céljaim....

... és olyan férjem, akinek nincs ennyi hülye elvárása, kitétele. Ilyennel, mint te, aki semmit nem hajlandó tolerálni, szóba sem álltam volna soha.

2011. aug. 9. 21:45
 16/32 A kérdező kommentje:

"és olyan férjem, akinek nincs ennyi hülye elvárása, kitétele. Ilyennel, mint te, aki semmit nem hajlandó tolerálni, szóba sem álltam volna soha."

Van férjed, jó neked, de ez senkit nem érdekel, kérdés sem volt, sem az amit utána írtál.Nem is ismersz engem, a kérdésre válaszolj ne arra, hogy ilyennel mint te bla bla.

Nem tudom neked miért fáj ha ezek az elvárásaim egy nővel szemben, jogom van megválogatni milyen nő tetszik nekem.

Ezért kezdem megutálni ezt az oldalt, felteszek egy kérdést és akkor jönnek a rosszindulatú válaszok, akkor ne írjon inkább semmit, mert ezzel csak azt mutatja be milyen kulturálatlan, saját magát égeti le ezzel.

2011. aug. 9. 21:50
 17/32 anonim ***** válasza:
11%
Stimmel minden, kivéve hogy még csak most küzdök a diplomáért.
2011. aug. 9. 21:52
 18/32 anonim ***** válasza:
88%
Csak normális kérdésekre lehet normálisan válaszolni. Úgyhogy akkor nem is mondok semmit. XD
2011. aug. 9. 21:58
 19/32 anonim ***** válasza:

Értelmetlen kérdés.

Most mit vársz? Ha valaki azt mondja, igen, Budapest, x-edi kerület, y-omodik utca, z ház, akkor odamész?

Keress akkor ilyet. Az más kérdés, hogy úgysem fogsz találni.

2011. aug. 9. 22:03
 20/32 anonim ***** válasza:

ma 21:29

De helyesen írni, azt nem tudsz...

2011. aug. 9. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!