Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem vagytok megelégedve a melleitekkel?
Figyelt kérdés
Annyi kérdést olvastam már itt GYK-n a témában, melyeket biztosan komplexusos lányok írtak ki, de tényleg nem értem, hogy miért nem fogjátok fel, hogy az a fiú, aki szeret benneteket, egyáltalán nem a melleitek mérete/formája fogja őt érdekelni!2011. aug. 9. 12:56
21/22 anonim válasza:
Lányok, de idegeskedjetek már! A férfiak jelentős része a fél karját odaadná értetek! Nem a mellméret fogja eldönteni, hogy kelleni fogsz-e vagy sem. :) Ha túlságosan gátlásos vagytok, az zavaróbb, mint az amiért gátlásaitok vannak.
22/22 anonim válasza:
Én nem a mellméret miatt vagyok elégedetlen, hanem azért, mert lóg, nagyon. Most őszintén, nekem már 9-10 éves koromban eléggé elkezdett nőni, akkor meg nem azzal törődik egy gyerek sem, hogy hú, akkor majd lógni fog, és 12 éves koromra már lógott, amikorra az ember agyűában elkezd érni, hogy kéne melltartó... azóta hordok sportmelltartót és merevítőset is, de lógnak. Gondolkozom a felvarratáson (nem szilikont akarok bele meg megnagyobbíttatni, a mérettel nincs bajom), de az sem egy olcsó mulatság. Engem nem zavarna, ha kisebb lenne, de így sztem rodább :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!