Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről az idézetről mit gondoltok?
,,A nők olyanok, mint az almák a fán. A legjobbak a fa tetején vannak. A legtöbb férfi nem nyújtózkodik a jókért, mert félnek, hogy leesnek és megsérülnek. Ehelyett néha csak elvesznek egy almát a földről, ami nem olyan jó, viszont könnyű.
Az almák a fa tetején azt gondolják, hogy bennük van valami hiba, pedig valójában ők csodálatosak. Csak várniuk kell a megfelelő férfira, aki elég bátor lesz hozzá, hogy felmásszon a fa csúcsára."
a mondás igaz csakhogy van egy hibája is hogyha valaki halja ezt és ő csúnya ezért nem ment hozzá senki akkor lehet ő is azthiszi hogy ő egy fatetején lévő alma szval
szóval kibővithetnék azzal hogy de azért igyekeznek minnélmagasabról almát szedni vayg hogy a tul lenti alama kukacos vagy megvan basztatava vagy mittoomén:Dxd
A fa tetején csak kevés alma lehet, vagyis hasonlot még nem láttam. :D
A lányok többsége vagy nem tetszik, vagy ribi.
Párszor már ugy gondoltam hogy találtam szép, rendes lányt, de kiderült hogy csak jol álcáza hogy ribi.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!