Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell a csajokkal beszélni?
Én nő vagyok és azt mondom, hogy tényleg csak csipkelődés legyen az a csipkelődés, mert sok srác bántott már meg úgy, hogy láttam rajtuk, hogy csak poénnak szánják. Elég sértő poénnak.
Amúgy meg legyél magabiztos és humoros és add magad.
Példákat nem lehet írni, ne betanult szöveggel ismerkedj egy csajjal, mert azt azonnal észre lehet venni. Add önmagad.
És ha lehet az olyan dumákat hagyd el, hogy "szép a szemed" "látod azt a csillagot?" "kő kóla?"...mert ezek nagyon nem eredetiek.
A két legfontosabb dolog, amit lányként tanácsolnék neked, hogy mindig add önmagad és sose hazudj.
Ne akarj begyakorolt dumákat nyomni, ha valaki azt írja, hogy ő a jelenlegi barátnőjének azt mondta, mennyire szexis ebben a ruciban, te is azt fogod mondani? Ez sajnos rossz taktika.
A csipkelődés is jó, egy bizonyos határig, de tudni kell, hol van ez a határ. Ha nem szoktál nagyon csajozni, elsőre nem ajánlanám nagyon a csipkelődést, főleg nem olyan lánynál, aki tényleg nagyon tetszik. Idő kell, amíg megtanulod meddig lehet elmenni csipkelődésnél, mindenki más, nem mindenki fogadja ugyanúgy ugyanazt a csipkelődést. Tehát lehet, hogy valaki még mosolyogva visszaszól a beszólásodra, míg más már lehet, hogy megsértődik.
Engem bántott már meg úgy osztálytársam, hogy csak csipkelődni akart. Ő ilyen természetű, szinte mindenkinek beszólogat, hülyéskedik, velem is ezt akarta tenni, csak rosszul sült el a dolog. Nekem pedig rossz napom volt, s kicsit helyretettem a gyereket (felpofoztam, persze nem fájt neki, csak abban a pillanatban érezte, de kellett, hogy észhez térjen).
Ezért mondom, hogy a csipkelődéssel vigyázz!
Szóval a lényeg:
- Legyél mindig őszinte.
- Add önmagad.
- Ne betanult szövegeket akarj tolni, hanem azt mond, amit éppen akkor érzel, gondolsz.
- A csipkelődéssel óvatosan.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!