Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet beszélni a csajokkal, mármint ha még nem nagyon (egyáltalán nem) ismerjük egymást?
Ha Te is bejössz a csajnak, ne félj, segíteni fog, illetve nem lesz baj, ha nem mondasz olyan hű de nagy dolgot! ;) Ne félj, a pasik idősebb korban se szoktak kifejezetten szofisztikált szöveggel előállni! :D
Amúgy meg szituációtól függ, hogy hol beszélgettek.
Ha bejössz a csajnak, jöhetsz akármilyen snassz közhelyekkel, működni fog a dolog! "Meghívhatlak valamire?" "Tetszik a zene?" "Gyakran jársz ide? " - jó ez utóbbi tényleg extra elcsépelt! :D:D:D Esetleg "ideülhetek?" (ha épp tömeg van és a csaj mellett van szabad hely)
Csak azokat mondom, amikkel nálam próbálkoztak... Ne hidd, hogy olyan nagy dolgok voltak!
Amikor 14 éves voltam, az első pasim hosszas szemezés után azzal jött oda, hogy "Te nem az XY általános iskolába jártál? Olyan ismerős vagy valahonnan." (Nem oda jártam, szerintem ezt ő is tudta :D ) Úgy örültem, hogy ő is felfigyelt rám, tökmindegy volt, mit mond.
Ha már látszik, hogy a csaj hajlandó beszélgetni, beszélgethettek zenei ízlésról, ki hova szeret járni, iskoláról, osztálytársakról, közös ismerősökről (kimeríthetetlen téma!!!!!! "mentőövnek" a legkiválóbb!!!!!), ha szerettek olvasni, könyvekről, filmekről (ez általában mindenkit érdekel), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!