Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell a csajokkal beszélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell a csajokkal beszélni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Magyarul.
2011. aug. 7. 19:14
 2/13 A kérdező kommentje:
ezt eddigis tudtam
2011. aug. 7. 19:15
 3/13 anonim ***** válasza:

ha német akkor németül

amúgy kedvesen...

2011. aug. 7. 19:15
 4/13 A kérdező kommentje:
pl?
2011. aug. 7. 19:16
 5/13 anonim ***** válasza:

Határozottan, magabiztosan, humorosan.

Ha van pénzed, akkor meg tökmindegy.

2011. aug. 7. 19:17
 6/13 A kérdező kommentje:
most zárjuk ki a pénzt, jó?
2011. aug. 7. 19:18
 7/13 anonim ***** válasza:

hát én általában magamat adom, cukkolom őket, piszkálom, a magabiztosságukat a földbe tiporom, másokkal csak hülyülök :D

17/F :D

2011. aug. 7. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Add önmagadat, jönni fog magától. De nyugodtan csipkelődhetsz, mármint szóban, persze úgy h ne sértsd meg őket.
2011. aug. 7. 19:24
 9/13 A kérdező kommentje:
pl?
2011. aug. 7. 19:25
 10/13 anonim válasza:
Ha tudja, hogy csak viccelsz, és vevő rá, akkor nem fogja a szívére venni, persze vannak hülye pcsák, azokat én el szoktam kerülni. De ez nem így megy, hogy így kell meg úgy kell, téged szeressen meg, és ne azt, akinek adod magad. Add önmagad, előbb utóbb úgysem bírsz "színészkedni"! Barátnőmet nem zavarja, ha pl. megfelelő helyzetben kinevetem, vagy "szívatom". Persze mindannyian mások vagyunk, és kezdetben kicsit legyél figyelmesebb, de ne játssz el egy teljesen más embert, mert vissza fog ütni. 17/F
2011. aug. 7. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!