Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nincs nagy mellem?
Figyelt kérdés
13éves lány vagyok novemberbe leszek14 és a melleim olyan aprók mint két gomba.2011. aug. 7. 17:18
11/21 A kérdező kommentje:
na mindegy képzelj el két gombát..na akkorák
2011. aug. 7. 17:31
13/21 A kérdező kommentje:
:)mint egy olyan gomba amit a boltban kapszxP
2011. aug. 7. 17:33
14/21 anonim válasza:
Hát nem tudom :)
kéépet akarunk !
15/21 A kérdező kommentje:
gdz
2011. aug. 7. 17:37
16/21 A kérdező kommentje:
vagyis semmi..
2011. aug. 7. 17:37
17/21 anonim válasza:
UPF!
Ezért moderálnak?
Nem értem, hogyan tudunk megítélni láthatatlanba akármit is.
Nem ruha nélküli képet kértem.
vagy legalább egy google.hus képet, ami alapján tudtunk volna ítélni.
De hát..
18/21 anonim válasza:
szerintem ne idegeskedj.majd megnől nem kell félni
19/21 anonim válasza:
Csiperke vagy gyilkos galóca? Nyugi csak vicceltem. Szóval nagyon kicsi vagy még, lehet, hogy akkora lesz, hogy két mellből fogsz csak állni, szóval nyugi :D ekkora korodban senki se nézi...
20/21 anonim válasza:
Figyu már! Nem mindenki szereti a nagy lógós csöcsöket! Én is például a kis aranyosakat szeretem! És ezen ne parázz többet, oksi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!