Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik mellem kisebb és nagyon látható ha nincs rajtam ruha. Mit lehet vele csinálni?
Figyelt kérdés
Vagy majd kialakul és ugyanakkora lesz pár év múlva:S?
nagyon szemel látható ha nincs rajtam melltartó.
2010. ápr. 25. 12:35
3/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen, ráadásul nem is egyformán állnak :D
Szerintem majd idővel kicsit javul, de nem tudok olyan nőt mondani, akinek mindkét melle egyforma. Ilyen nem létezik.:) A fiúknak ígyis-úgyis tetszik, nem hiszem hogy megszólna valaki emiatt, ha mégis, olyan pofont adnék eki hogy a fal adná a másikat :DD
4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy ha melltartóba nézem akkor nem látható de ha nincs rajtam és tükörbe nézem magam akkor a bal kisebb:S Amúgy 15 éves vagyok.
2010. ápr. 25. 12:45
5/9 anonim válasza:
Ha 15 vagy, akkor még simán kiegyenlítődhet a méretük (persze nem teljesen, hiszen senkié sem egyforma). Ha nem, akkor pedig nem tudsz vele mit csinálni, max idős korodban műtét. De nem hiszem, hogy ilyen lenne. Várjál csak nyugodtan, meg fog nőni a kisebb is:)
6/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy senkinek sem ugyanakkora. De amúgy vannak ilyen difik az embernél, amit érdemes elfogadni. Nekem pl horpadt a mellkasom. Ez van.
7/9 anonim válasza:
az én páromnak is a jobb melle kisebb egy kicsit mint a másik :))) de abszolút nem zavar :)) majd kiegyenlitődik valamennyire. 19f
8/9 anonim válasza:
Gyere össze olyan sráccal, akinek egy kicsit erősebb szemüveg kell.
9/9 anonim válasza:
Vágj le egy kicsit a nagyobból úgy hogy egyformák legyenek:DxD
Senkinek nem egyformák a mellei...offxD
Tudom nincs kitől megkérdezni és tudniuk kell de istenem xD
Jó szórakozás munkába olvasgatni végülis.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!