Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen srácok jönnek be nektek külsőre?
végignézegettem itt a válaszokat. :D és akkor én most beújítok. nem is az számít tudod, hogy hogy néz ki, hanem a kisugárzása! ez az első fontos dolog.
( ő például nekem tipikusan a a pasi akit visszataszítónak találnék DE a kisugárzásában van valami ami annyira megfogott, hogy elolvadok tőle...)
nemtudom, de a magasság nálam is nagyon fontos. (lehet csak azért mert 176 cm vagyok...)
előttem szólókkal ellentétben én birom az ápolatlan pasikat. a szakadt alakok mindig érdekesebbek, több kalandot és titkot rejtenek mint a szőke herceg.
a hoszzú hajtól tudok még elájulni attól abszolute :D
Ezek a pasik szerintem tipikusan olyan szakadt elázott elkóborolt kiskutyus feelinget keltik és ettől megmagyaarázhatatlan kényszert érzünk rá hogy odamenjünk és megölelgessük, befogadjuk, megetessük, megnyugtassuk. de közben a szemükben mindig ég egy tűz amivel jelzik, hogy bármikor vadállattá változhat.
persze lehet, hogy csak én vagyok ezzel így...
de birom mikor valaki őrült mikor egyedi és felszínre hozza a stílusát.
háát ennyi.
21:56
Aaaah Eric Northman *.* :D Tudom miről beszélsz...én sem szeretem a szőke kékszemű pasikat, de Ő...
Mondjuk nekem jobban tetszett, amikor még gonosz volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!