Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen srácok jönnek be nektek külsőre?
Első válaszoló mond valamit, a második is tudja mi a dörgés :D
"hosszú szőke haj, nagy bajusz, szemüveges, rusnya, pattanásos, buta... és neked? xDDDDDD"
Én fiúként a másik térfélre játszom szóval nem tudnék túl sok nekem tetsző srácot mutatni hálistennek :D
Egyébként komoly válaszokat is írhatnátok lányok(!).
Szóval amit eddig megtudtunk: legyen magasabb az illető lánynál, legyen továbbá sportos, haj- és szemszínből mindegyik lánynak más tetszik.
Kíváncsian várom a többi lány(!) válaszát.
Magas (lehetőleg magasabb mint én) ne legyen vézna, akit ha megölelsz attól félsz hogy összetöröd. Nállam a barnák vannak előnyben és számomra egyáltalán nem mérce az hogy mennyi pénze van a illetőnek.
(Általában a randijaimon nem engedem meg a pasinak hogy kifizesse az én részemet.)
Chad Michael Murray.
Kellan Lutz. [twilight filmben emmett]
Christiano Ronaldo.
:)
de amúgy. magas, valemennyire sportos, tehát ne legyen elhanyagolt. ápolt legyen. barna haj, barna szem. de amúgy mindig vannak kivételek, akik pont nem egyeznek meg a haj és szem favorittal, de mégis bejönnek. :)
(ja és neki a szőke hosszú haja nincs vasalva! imádom ha egy fiúnak szép egészséges illatos hosszú haja van és jól áll neki, nem b.uzis, nem vasalt, festett stb.. ez pl nem jön be: [link] innen kb egyik sem kivéve johnny depp, és brad pitt mert nekik tetszik)
de nekem axl rose az örök ..
Legyen 185-190 centi (de csak mert én 180 vagyok)
Legyen sötét féljosszú felzselézett haja és zöld vagy barna szeme
Legyen izmos, de nem kell h szálkás legyen, lehet egy kis pocakja, de azért ne legyen dagadt.
De nálam nem a külső dönt, mindig az aktuális pasim az ideálom :D Pl az utolsó pasim alacsony volt és ronda xD De azért nagyon édes és imádtam *.*
utolsó vagyok aki sok képet belinkelt.. 73%-os..
az külön jó, ha magasabb nálam vagy egymagas (178, vagy annál magasabb)
ja és a képeket nem úgy kelll nézni hogy "najó bmeg, ez itt leonardo dicaprio, meg ez itt johnny depp.. a kisugárzásukat kell nézni.. a leonardo d.-s képek sem CSAK azért mert hogy Ő, hanem ott ő épp JACK dAWSON.. ott a ruházat is lényeg..nekem bejön ha úgy öltözködik valaki mint "jack dawson" ..
szerintem ők igazi férfiak.
ne legyen túl sok pénze, mert akinek sok apénze azt hiszi mindent megvehet, mindent megkaphat, így a nőknél is, ajándékokkal akar lekenyerezni, és azt hiszi a pénzét foogm szeretni nem pedig őt... a túl sok pénzű pasik általába bunkók, és beképzeltek..
de azért ne trehányságból legyen nem olyan gazdag, és persze ha gazdag, akkor az nem kizáró ok, ha a fentiek nem jellemzőek rá!
legyen igazi férfi. tudja mit akar, legyen határozott. ne legyen nyámnyila.. ami annyit takar hogy ne sírjon a szája, ne legyen néha olyan mintha menstruálna..
de ne legyen durva. szeressen, és fejezze ki a kellő pillanatokban, de ugyanakkor ne legyen nyálas -> nyámnyila.. tudja mit mikor kell. ne féltékenykedjen, de szeressen, és fejezze is ki.
udvaroljon. lepjen meg néha virággal, csokival, de nem azért mert "kötelező", meg mert "elvárja" hanem mert gondol rám, stb.
ne legyen önző. érezzem magamat biztonságban mellette. sugározzon biztonságot és bizalmat.
ne legyen beképzelt és hiú, bár ha a fenti linkelt pasikat vesszük számba, nem hiszem hogy több időt töltene el a tükör előtt, mint én.
külsejét illetve, az arc mindegy, csak azért ennyire ronda ne legyen:
ne legyen kövér! azért legyen izmos, de nem ilyen felfújt:
csak egészségesen legyen izmos, mint egy férfi:
legyen ápolt, ebbe aszem a "nem-koszosságtól" minden beletartozik. a nem zsíros haj, nem koszos köröm.
NE:
-vasalja, fesse, melírozza a haját
-szőrtelenítse magát az arcon kívül!
-hordjon b.uzis ruhákat (márkás cipő, csőnadrág, lila/rózsaszín, stb. póló, gyémántfülbevaló, hasonlók)
előny, ha játszik valamilyen hangszeren, verseket ír/olvas, alapból olvas könyveket, nem kell ötösnek lennie matekból meg fizikából, de téjékozott legyen, talpraesett.
ÉRETT.
a méret mindegy..:) legyen elnéző, ha valamilyen extra dologhoz nincs kedvem (pl. anál) .
ha erősen csinálja, azt érzem kíván, ha gyengéden, akkor azt hogy szeret, és odafigyel rám.
ne legyen önző.
amilyen kinézeteket ki nem állhatok:
lehet amúgy hogy már azóta válaszoltak, így ne én vagyok az utolsó, de a 73%-os..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!