Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen srácok jönnek be nektek külsőre?
Igazából nincs konkrét ideálom. Legyen velem minimum egy magasságban, de jobb, ha magasabb. Igazából szeretem, ha jóképű egy pasi, meg jó a teste, de nem ez a döntő nálam.
A volt szerelmem pl az elején nem is tetszett, de megfogott a személyisége, meg működött a kémia.
Igazából úgy vagyok vele, hogy egy jó pasit megnézek az utcán, de ha valakivel összejövök, a belső számít igazán. Egyetlen kikötésem van: legyen ápolt.
Egyébként ha nagyon muszáj lenne mondani pár embert:
Hugh Jackman, Johnny Depp, Tom Hiddleston.
Ja...és szeretem, ha okos egy pasi, és tájékozott, lehet vele miről beszélgetni, és van humora. :)
17L
Külső:
Legyen nálam magasabb, ápolt, ha lehet, hanyagolja a "nem férfias" ruhákat, ne fesse a haját és a legfontosabb: ne szőrtelenítsen! Kiráz a hideg a "csupasz" pasiktól. Mi férfias van bennük? :O Nem értem.. Amúgy a híres pasik közül ők 3-an a bestek:
Taylor Lautner (nem fontos ilyen izmosnak lenni)
Logan Lerman
Jake Gyllenhaal
Belső:
Legyen kedves és udvarias velem és másokkal is, megértő, lehessen vele normális dolgokról is beszélni, legyen esze (nem kell Einstein-nek lennie, de azért legyen egy kis agya :), szeressen engem úgy ahogy vagyok.
Amúgy a külső az változhat, csak egy a fontos: tetsszen nekem a fiú arca. A belső ha lehet, akkor maradjon ilyen, amit leírtam :)
15/L
Hugh Jackman
Johnny Depp
David Duchovny
Robbie Williams
Férfiként nézzen ki és ne ilyen emós, nem tudom én milyen stílusú valakinek. A haja mondjuk max vállig érő és lehetőleg ne festesse. A szeme lényegtelen milyen színű, nyugodtan hordjon szemüveget is.
Alkatilag meg átlagos, sportos. Magasságra velem egy magasságban vagy magasabb.
Nem könnyű válaszolni a kérdésre.Több pasi is eléggé bejön jelenleg,és ha egymás mellé állítanánk őket,hát nem sok hasonlóságot lehetne felfedezni.Teljesen más kaliberű pasik.De megpróbálok válaszolni! :)))
Legyen magas(magasabb mint én(170),olyan 180 cm.Leginkább azt szeretem ha vékony a pasi,az izmokért nem vagy oda,de az is be szokott jönni ha van 1 kis pocakjaaa,vagy picit nagyobb darab(nemdagi). :)
A kék szemet,és szőke hajat nagyon nem szeretem.Legjobb a barna haj,barna szem,esetleg zöld szem.Fekete haj sem rossz.
Az öltözködés akárki akármit mondd számít.Sokan felszínességnek tartják de nem az.Egy átlagos alkatot/kinézetet is tök jól fel lehet dobni egy jó cuccal.
Kisugárzás szintén fontos,illetve a mosolygós szem :)))
Ápolt fog,ápolt bőr. :)
Legyen ápolt és nálam magasabb ha lehet(170min.)...am a többi sztem tökmind1. lényeg, h szeressem a személyiségét.
19/L
igazából a belső sokkal fontosabb. a külső. hát ha az összhatás jó akkor már jó. :) szép szem. lehetőleg magasabb a lánynál (nálam kb min. 170cm)
hosszú haj ne. ne legyen túl szőrös. ( kivéve akinek jóláll) szép fogak.
azt hiszem ennyit tudnék kiemelni mert kifejezetten nekem nincs olyan h pl. barna haj zöld szem. nekem olyan van ami jól néz ki kész.:)
előző vagyok.: izom: semmiképp ne legyen túl izmos.. mert az már undorító.
de jó ha a teste jó. :)
és a kövérség sem túl nagy előny de a kisebb háj aranyos tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!