Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hinnem kéne neki? Próbálok hinni neki, de amit láttam az túl egyértelmű volt.
Nagyon féltékeny voltam és még vagyok is a barátnőmre.
Önbizalmammal is vannak problémák és már az is rosszul esik, ha a barátnőm ránéz egy másik jóvágásu fiúra.
Régebben ezek miatt is voltak veszekedések, de tudtam, hogy ez túlzás és azóta már jobban tudok uralkodni magamon és nem balhézni az ilyen semmiségeken. Ma viszont a villamoson: előttem a barátnőm, jobb oldalamon az egyik haverom. Épp pár szót váltottam a haverommal, mire visszanézek azt látom, hogy a barátnőm hirtelen rámnéz a száját nyalogatva és zavarban van, pislog. Amerről éppen visszanézett, abban az irányban egy jóvágásu srác volt.
Nagyon egyértelműnek tűnt a helyzet. Tetszett neki a srác és kihasználva, hogy haveromra figyelek máris figyelni kezdte. Szemeztek és annyira tetszett neki, hogy zavarba jött vagy zavarba jött, mert félt, hogy megláttam. A szájnyalogatás szintén egyértelmű.
Mindig azt mondja nekem, hogy ő rá sem néz úgy másra. Nagyon rosszul érintett. Mondtam neki, hogy láttam stb. Ő tagadta. Aztán sírni kezdett. Nagyon sokáig sírt. Fájt neki, hogy nem hiszek neki. Több, mint egy óráig sírt.
Hinnem kéne neki?
Abszolút egyet értek veled. Szerintem sem fér bele egy komoly kapcsolatba ilyesmi. Érdekes, én miért nem nyaltam a számat senki után 10 hónap alatt a párom mellett, és ő hogyhogy nem leste egy lány mellét se mellettem?
Agyam el tudom dobni, mikor az ilyen kérdéseknél be akarják magyarázni a sok kommenttel, hogy hú hát az természetes, hogy a párod mással szemez és észrevesz mást úgy, mint férfit/nőt. Nálunk miért nem fordult elő ilyesmi? Az ismerőseimnél, akik több éve vannak együtt szerelemben, miért nem láttam ilyesmit?
Hagyjuk már...
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!