Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egyértelmű jelei vannak annak, ha egy férfi vonzódik hozzám? (többi lent)
Van egy férfi, aki 9 évvel idősebb nálam, én úgy érzem közeledik hozzám. Az elmondottak alapján mások is úgy vélik, de miért nem beszél velem akkor egyértelműen, mert én "vak" vagyok. Soha nem látom a jeleket, ez már többször volt gond, nem akarom őt elveszíteni, mert kölcsönös a vonzalmunk, ha nem tévedek és érez irántam valamit.
Huszas éveim elején járok és eléggé tapasztalatlan vagyok ezen a téren, nem volt még párom.
Milyen jeleket figyeljek, ha pl kettesben beszélget velem, ha rám néz.....értitek mire gondolok!
Pl: ha mellettem ül az autóban és tök komoly, de vezetés közben felém fordul párszor és úgy mosolyog rám, hogy nevet a szeme, azt tekinthetem annak? Vagy azt, hogy ha meglát, mindig odajön és azonnal megkérdezi mi újság velem stb? Felhív , megkérdezi hogy haladok a munkámmal meg ilyenek.
Segítsetek kérlek! Köszönöm!
Pontosan. Azért, hogy vedd már észre.
Nálam még nem volt simogatás, de az összenézünk, mosolygunk itt is megvan. Meg ülök, dolgozom és látom a szemem sarkából, hogy néz. Nézi mit csinálok, a múltkor is észrevettem na mondom most elcsípem :) Odanéztem határozottan, rámvigyorgott és visszamsoloygtam rá. :)
Dettó ugyanez. Múltkor volt egy megbeszélés, késve értem be rá, már nem volt hely elöl (mindig ott szoktam ülni). Mondom, nem baj, jó lesz középtájt is. Kicsit sajnáltam, mert tudtam, ő is fog beszélni rajta, viszonylag hosszan. Erre nem kiállt előre beszélni mindenki elé, hanem odaállt tőlem kb. három méterre a terem/szoba közepe táján, és lényegében végig engem nézve mondta el, amit kellett.
Azt mondják, hogy hülye vagyok, hogy nem veszem észre ezeket a jeleket, vagy nem tekintem jelnek. De nekem ennél kézzelfoghatóbbak kellenének... Vagy nem tudom.
Kézzelfoghatóbb? Na erre várrok én is, csókolna már meg, akkor leesne a tantusz, addig nem fog. :) Viszont nem fogják megtenni, mert nem küldünk így bíztató jeleket. :)
Nekem a helyzeted egyértelmű, remélem lépni fog. Elhív valahova vagy ilyesmi. Ám hány évesek vagytok? Megszabad kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!