Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én különböztetem meg az öleléseket?
Figyelt kérdés
Kicsit hülyén hangzik, de más is így van vele, ha pl. egy barátot ölelsz meg (pl fiút), akkor a fejedet nem a teste fele fordítod, hanem a másik irányba. De ha a szerelmedet akkor meg a teste fele fordítod a fejedet.
Inkább lányoktól kérdezném.
2011. aug. 4. 19:15
1/4 anonim válasza:
Nem.Én is.Egy baráti ölelés olyan szimpla ölelés,de ha a szerelmemet ölelem az teljesen más,ahogy hozzábújok,ahogy ölelem alapból.És aki engem szeret,ő is máshogy ölel meg mint egyszerű barát.Ez így van jól (:
2/4 anonim válasza:
Egy barátomat teljesen máshogy ölelem, mint a szerelmemet.
3/4 anonim válasza:
ha egy barátot ölelek meg, akkor nem simulok hozzá annyira, de ha a szerelmemet, akkor a fejem is a nyakához hajtom.. azt hiszem :D L/19
4/4 anonim válasza:
ezt én is így, de még azt is hogy kulcsolom a kezemet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!