Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért van? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Még sosem voltam szerelmes, pedig már a négy lány osztálytársaim közül hárman már voltak szerelmesek. Ez,hogy lehet, hogy én még nem voltam szerelmes, egy picit kezdek aggódni, hogy sose leszek szerelmes! Veletek is így van?2011. aug. 4. 16:04
3/5 anonim válasza:
attól függ mi a célod ha családalapitás még akkor se aggódj nnemtudom hány éves vagy de még30 évesen is szerezhetel férjet mondjukaz már kicsit nagyon erikta de lehetséges de 25 éves korodig még igy bennevagy abbaa az idő amikor tuol pasiznimeg kerresni szoval no para az előzőnek annyiban van igaza hogyn éhat tényleg csak nyüg ha szerelmesek vagyunk mert viszonzatlan vagy elérhetetlen az illető ..18/F
4/5 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok, én nem annyira aggódom miatta, csak egy kicsit furcsállom.
2011. aug. 4. 16:12
5/5 anonim válasza:
11 évesen voltam először szerelmes,azota nem..15/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!