Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól nyomja Johnny Gold?
2011. aug. 3. 00:01
1/12 anonim válasza:
jaj olyan undorító ez a faszi..:D
2/12 anonim válasza:
Legjobb. Kár hogy sokan nem tudják hogy poén az egész. Pedig direkt rakott fel videot is ahol ezt elmondja.
3/12 A kérdező kommentje:
:DDD szerintem is jól tolja:D
2011. aug. 3. 00:09
4/12 anonim válasza:
Johny Gold is hear..ez a jó hír..bnőmmel ezt énekeljük mindig..ja meg az Áhá áhá-t..XD amugy nem tudom tényleg gusztustalan egy fazon:D:D
5/12 anonim válasza:
Ez az a kategória, aki annyira, sz*r, hogy már jó :)
Mint annak idején a Spatzen Jodler és Uhrin Benedek volt, na meg a Belga.
Internetes mém, nem a zenei teljesítményét értékelik elhiheted...
Ő maga sem veszi magát komolyan, nyugi.
zeneileg semmi, mémként viszont jól funkcionál, mert téma lett belőle.
21/L
6/12 anonim válasza:
A sorozat is nagyon jó amit csinál :DD
7/12 anonim válasza:
Én nagyon bírom :D subscriboltam is a youtube-on már rég :D 24n
8/12 anonim válasza:
Sztem nagyon nagy :D Kár hogy sokak szerint ezt komolyan gondolja amit csinál, és leoltják miatta, pedig csak poén miatt csinálja. Akkor már Darth Vadernek is meg lehetne mondani hogy egy csúnya rossz bácsi. Én kívülről tudom a minden jó velem szövegét, és bulik után félrészegen hazafele menet a haverokkal szoktam énekelni, meg van amikor nappal az utcán józanul ha jó a kedvem :D
9/12 anonim válasza:
Jól tolja:)) Görbe tükör a magyar "popzenének"...
10/12 A kérdező kommentje:
9:52 - nek mondom : csak azt tudod ? én mindegyiket vágom :D
2011. aug. 3. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!