Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lehet hogy (fiú) szűz és szinte hardkór nyomja első szexét a szintén szűz csajával?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 19:33
1/4 anonim válasza:
hát fizikailag lehetséges bár szerintem baromi nagy hülyeség, inkább vigyázz a lányra, mert attól, hogy neked nem fáj neki még valószínűleg fog... ráértek még a "hardkórkodással"...
2/4 anonim válasza:
Mivan???
Mi az a harkór szex?
Ha arra gondolsz ,hogy a srác tudta ,hogy hova kell tegye a lompost akkor valószínűleg elég nagyot lódított a szüzesség terén..:S
3/4 A kérdező kommentje:
Én lehet tudnám
2010. jan. 17. 19:43
4/4 anonim válasza:
szerintem nem érdemes.még szűz vagyok de jobban vágynák/vágyok egy romantikus első együttlétre mint egy hárdkor menetre.a másik,hogy az első mindig fáj (csajoknak) ezért nem hiszem,hogy túlságosan jól érezné magát a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!