Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért van?
Figyelt kérdés
Na szóval annyi, hogy van egy srác, aki nagyon bejön és jó barátom meg minden és mostanába olyanokat álmodok hogy csókolózunk meg hogy megujjaz..miért van ez? és mivel lehetne ezt a "vágyat" enyhíteni?2011. aug. 1. 14:43
11/17 anonim válasza:
nem minden szakítás végződik így.
nálam is van egy csomó ex csajom akikkel marha jóban vagyok (és tényleg nem azért mert még akarunk egymástól valamit olyan szinten).
12/17 A kérdező kommentje:
tudom..néha amikor haverokkal vagyunk kint így többen akkor odanézek és mosolyogva néz..
2011. aug. 1. 15:15
13/17 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki mit érzel iránta... Nem vesztesz vele semmit. Én is így voltam(nem mertem elmondani mit érzek, és az érzés kölcsönös volt.) és már két hónapja boldog kapcsolatba vagyok. Megéri kicsit kockáztatni...
14/17 A kérdező kommentje:
hát lehet megfogadom
legyetek boldogok :)
2011. aug. 1. 15:44
15/17 anonim válasza:
Köszi szépen!
Mondom nem vesztesz vele semmit. Jah és még egyszer mondom ugyanígy voltam nagyon jóba voltam a lánnyal, szinte elmondtunk egymásnak mindent... És tessék boldog vagyok vele. Szóval csak hajrá!
16/17 anonim válasza:
amm igen én velem is volt ilyen h beleszerettem 1 lányba de addig csak barát volt... aztán mondjuk meg is hódítottam nekem bejött :P sok sikert :) noss a másik végletet nem tom mert az 1. barátnőm
17/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen :))
2011. aug. 1. 17:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!