Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a mostani 15-17 évesekről, elsősorban lányokról?
Mindenre kitérve; kinézet,jellem, "divat" ...
Nektek ez miért tetszik és miért nem?
Akinek nem inge, nem veszi magára!Én sem:D
Nem járok minden héten 2-3x bulizni, hogy full részegen, minden jöttmentel leálljak.Nem cigizek!
Nem is rakom ki a pin*m a kirakatba.
Nem követem a divatot, tény, hogy vásárolni eljárok, de azt veszem ami megtetszik, nem különösképp ezért és ezért megyek.
De IGEN, én is sok ilyet ismerek, aki elég nagy kurv* már most, és igazatok van, Jobban meg sem fogalmazhattam volna!:DD
15/L (ja biztos rossz vagyok:D)
Szomorú véleményeket lehet itt olvasni, én is látok példát rá a hétköznapokon.
Nem értem hogy hogy lehet ennyire megvezetni a mai tiniket, egyáltalán mi ez a "tükörben csücsörítős hülyeség" amit csinálnak, 27 éves nő vagyok de életemben nem használtam annyi smink alapanyagot mint a lányok most 18 éves korukig elhasználnak, és az hogy sajnos semmi értéke nincs a fiatalságuknak, se a testiségnek se a személyiségnek. Volt egy időszak (nemis tudom, csak volt?)amikor mindenkinek télen -3 fokban (!) kilógott a dereka most pedig össze-vissza k_fél mindenki mindenkivel. Ja, és még nincsenek 16 évesek. Egyáltalán nem gondolnak ezek a szerencsétlenek rá, hogy mi lesz belőlük 20, 30 év mulva? Akkor bezzeg nem fogják érteni hogy mért pont ők...
De legyen csak 10 év múlva. Pl. "miért nem jön a gyerek? Miért pont én?...." és akkor még lehetne sorolni h milyen pszihés és egyéb e. ü. problémáik lesznek, amitől itt tb és gyogyszergyár paradicsom lesz. Dehát erre apelálunk a jövőben. Nem?
:(
(persze akinek nem inge az ne húzza fel.)
Többségük divat trendet,szlenget követ.
Egész nap facebookon lógnak,mert most az a trendi,az nem számít,hogy lehet pár év múlva már le fogják tojni azt az oldalt és nem fogják éltetni,mint sokan közülük jelen időben.
Örülök,hogy nem most vagyok tini.
Mikor még én voltam tini,netem sem volt.
És jobb életem volt,lent deszkáztunk a téren koncertekre jártunk és nem a monitort figyeltük egész nap :D
Mondjuk a koncertek még meg maradtak nálam. :)
23/F
Ennyi zöld kezet még egy kérdésnél se adtam. :D
A kommentelők közül úgy látszik mindenki a "normális csoportba" tartozik. A tucatok meg nem olvasnak GYIKet? :D
De jó, lassan kinövöm ezt a korosztályt. ^^
csatlakozom az előttem szólókhoz. Sikeresen egy olyan osztályba járok, ahol a lányok 90%-a ilyen fajta, vagy segghülye, vagy csak szimplán buta ahhoz, hogy kívülről lássa magát, hogy mennyire gyerekes. nem csak személyisége nincs, a gondolkozásuk, meglátásuk, ítélkezésük valahol kritikán aluli. Mi a legrosszabb? Mindegyiknek akkora önbizalma van, minél szánalmasabb valójában, annál érettebbnek és tapasztaltabbnak érzi magát.
arról ne is beszélve, hogy a számukra értékes alfahímek miatt szopunk mi ebben a korosztályban.
Ismerek kivételeket, nem tudok találkozni se velük, messze laknak.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!