Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rossz a hozzáállásom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz a hozzáállásom?

Figyelt kérdés
20/F vagyok. Ha egy nekem tetsző lány elutasít, akkor én a nagy többséggel ellentéteben nem küzdök érte, hagyom a francba. Felfogom, hogy a nem, az nem, és egyáltalán nem érzem a késztetést, hogy nekem meg kéne hódítanom. Mert miért is kéne törnöm magam? Mikor rengeteg szép és értelmes lány van, és könnyedén találok helyette mást. Én nem simogatom senki egoját, és nem akarom azt a hamis érzetet kelteni benne, hogy ő aztán valami nagyon különleges lány. Elutasít megvonom a vállam, 3 nap múlva már mással randizom. Ez rossz?
2011. júl. 30. 21:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

hát ha nem is ismerem akk még szép h nemet mondok!!!

amugy meg én még nemek után is nyitott vagyok akármikor meg tudnak ismerni és igy én is őket ahoz h kapcsolat legyen!! viszont ahoz h beszélgessünk stb. abbol látom h érdeklem és nem csak annyi h járunk? nem! jó akk szia!!

2011. aug. 4. 21:42
 22/25 anonim ***** válasza:
na várjunk csak. ki beszélt itt járásról? visszautasítás az amikor egy srác elhív randira, hogy jobban megismerjen, de te nemet mondasz. vagy nem?
2011. aug. 4. 21:48
 23/25 anonim ***** válasza:

minden járás egy randival kezdődik!!

amugy meg csak oanokkal randizok ahol legalább egy kis esélyt látok h járjunk!!!

amugy elég furcsa csaj vagyok mivel randizni szinte bárkivel elmegyek viszont ha járni akar akk kapásból visszautasitom!! nem tudom miért csinálom de eddig bávált!!! és hát nem is volt oan pasim aki csak a külsőm miatt lett volna velem!! :)

2011. aug. 4. 21:58
 24/25 anonim ***** válasza:

Óóóó uccsó, sorstárs!!

Ugyanígy vagyok ezzel, esélyt adok én bárkinek, elmegyek randizni, mert jól szórakozok ezeken - általában - és a sörömet/fagyimat/lángosomat stb is fizetik - általában. :D

De a járás más tészta, ha untat, minek lennék vele tartósan?

2011. aug. 4. 22:54
 25/25 anonim ***** válasza:

Utolso lanyok:

Akkor ez nem visszautasitas nalatok! Elhajtas az, amikor elhivok egy lanyt valahova hogy jobban megismerjuk egymast es nemet mond, ezzel kizarva a lehetoseget barmi tovabbinak. En sosem teszek fel ilyen hulye kerdest hogy "jarunk?". A valaszt mindketten tudjuk, es mindig attol fugg hogyan alakulnak a dolgok.

2011. aug. 5. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!