Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rossz a hozzáállásom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz a hozzáállásom?

Figyelt kérdés
20/F vagyok. Ha egy nekem tetsző lány elutasít, akkor én a nagy többséggel ellentéteben nem küzdök érte, hagyom a francba. Felfogom, hogy a nem, az nem, és egyáltalán nem érzem a késztetést, hogy nekem meg kéne hódítanom. Mert miért is kéne törnöm magam? Mikor rengeteg szép és értelmes lány van, és könnyedén találok helyette mást. Én nem simogatom senki egoját, és nem akarom azt a hamis érzetet kelteni benne, hogy ő aztán valami nagyon különleges lány. Elutasít megvonom a vállam, 3 nap múlva már mással randizom. Ez rossz?
2011. júl. 30. 21:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A visszautasítás utáni küzdelmet én egyszerűen zaklatásnak hívom.
2011. júl. 31. 13:20
 12/25 anonim ***** válasza:

Hmm...nem feltétlen nevezném rossznak a hozzáállásodat...én hasonló helyzetben vagyok. Ha tetszem a fiúknak, az jó, ha meg mégsem hív fel, vagy keres meg, akkor nem zuhanok meg és többé nem izgat. Vagyis: nem szeretek teperni mások után.

Ez mondjuk abból a szempontból nem túl jó, h mások is mondták nekem, h nem küzdök eleget, és lehet benne valami, mert egy minimális erőfeszítést meg kell tennie az embernek...de a lazaság is maradjon meg, tehát nem szabad rágörcsölni a dolgokra. Szerintem ez a tuti recept. :)

2011. aug. 3. 18:42
 13/25 FirenzeiNemesasszony ***** válasza:
Nem rossz a hozzáállás, de a lányok bonyolultabbak ennél ember...
2011. aug. 3. 18:44
 14/25 anonim ***** válasza:

én 1-sőre mindig nemet mondok még akkor is ha nagyon bejön a csávó!!!

ha nem próbálkozik töbször,nem küzd meg értem akkor nem is akar, szoval le van sza.r.va!!!!

2011. aug. 3. 18:45
 15/25 anonim ***** válasza:
Én is kb ugy vagyok, mint az előttem író. Elsőre elutasítom a srácot, még ha iszonyatosan tetszik is. Igy szeretem éreztetni, hogy nem vagyok olyan, aki csak ugy bárkinek a lábai elé hullik. Számomra fontos, hogy ezzel tisztában legyen a másik fél. Nem gyakran esik meg velem, hogy valaki megtetszik ugy igazán (és ehhez is több kell-legjobb ha valamennyire már ismerem az illetőt-de ez sem előfeltétel. Kivétel erősíti a szabályt, sohasem tartom magam egy adott sablonhoz). Szóval elsőre biztos elutasítom, de igyekszem neki "jelet" adni, hogy amiből kiolvashatja, hogy lehet még próbálkozni. És reménykedem, hogy tud olvasni a sorok közt. És akkor várok :). Nem szeretném, ha félreértenéd, nem vagyok egy jégkirálynő, de nem vagyok a másik véglet sem.
2011. aug. 3. 22:06
 16/25 anonim ***** válasza:

Utolso ket lanynak :)

Az okes ha nem vagytok konnyen kaphatoak, de finoman is lehet am fekezni, nemcsak ugy hogy elsore elhajtasz valakit. En nem itelkezem, teszek ra ki hogyan taktikazik, de ha engem egyszer elhajtanak nem probalkozok megegyszer az tuti. Tovabballok :)

2011. aug. 3. 22:33
 17/25 anonim ***** válasza:

utcsónak

igen mert csak jó csajnak tartod őket ennyi!!

én viszont ha járok valakivel nem akarom h csak egy jó numerának nézzen mert az tényleg szaladgál egy csomó!!

ezért utasitom vissza először, igy szüröm ki, ki az aki csak egy szép pofit lát belőlem!!

u.i.: az egyik felső lány! :)

2011. aug. 4. 21:16
 18/25 anonim ***** válasza:

Szia "felso"! :)

Persze, aki csak siman tetszik attol lazabban veszek egy visszautasitast. Hiszed vagy sem, olyan lany is elhajtott mar, akit tenyleg szerettem. Nem szamit mennyire fajt. Egyszeruen elvesztettem a bizalmamat. Nem ugyanaz minha feladnam! Ezert allok mindig tovabb.

De mint mondtam, nekem 8 :)

2011. aug. 4. 21:30
 19/25 anonim ***** válasza:

az utolsó lánynak!

neked bevált a fent említett szűrési módszer? (szerintem oltári nagy hülyeség)

ha elutasítod a srácot akkor mégis, hogyan derül ki, hogy nem vagy több neki mint a többi csinos lány, ha egyszer alkalmat sem adsz hogy megismerjen és hogy te megismerd őt?!

akkor mégis hogyan derül ez ki? mert attól, hogy 2-3x bepróbálkozik attól még nem fogod jobban megismerni mert alkalmat sem adtál.

kíváncsi vagyok.

2011. aug. 4. 21:33
 20/25 anonim ***** válasza:

hát jó ha neked igy jó akkor oké!!!

de ezek alapján nem hiszem h lesz egyszer egy hosszú normális kapcsolatod ,de azért sok sikert!! :)

2011. aug. 4. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!