Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nőt mi tesz nőiessé?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőt mi tesz nőiessé? Milyen egy nőiesnő?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 20:20
1 2
 1/13 Cyklon ***** válasza:
50%
Olyan,aki nem férfias :D
2011. júl. 30. 20:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokmindentől függ. A viselkedéstől, tartásától, gondolkozásmódjától, öltözködésétől. Tehát sokmindentől.
2011. júl. 30. 20:21
 3/13 A kérdező kommentje:

Én gondolkodás módban, és öltözködésben, gyakran viselkedésben is fiúsabb vagyok. De nem tudom, mire mondják azt, hogy nőies. Ha egy ember nőnek születik, női hangja van, van melle, és női nemi szerve, akkor az már önmagában nőies, nem? De én is mondom egy pasira, hogy ez most férfias, és van, aki inkább nőcis, de arra más jelzőt használok. :)

Szóval csak az lehet nőies, aki pl. nem focizik, nem ül be a haverokkal sörözni, nem megy el autókat nézegetni, és magassarkúban jár, szoknyát is hord, és oda van a babákért, és a vásárlásért?

2011. júl. 30. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem egy nőt a hatalmas farka teszi nőiessé.
2011. júl. 30. 20:28
 5/13 A kérdező kommentje:
A hatalmas farka? Ja, szerintem is az, meg a mellszőrzet is, ha már itt tartunk...
2011. júl. 30. 20:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Nézd meg a régi időket, nah azok nőiesek .

A rendes családban ez így van:

Férj lemegy dolgozni reggel. A nő elviszi a gyerekeket suliba , kaját csinál ,takarít. A férfi haza ér . Megeszi a kaját . Le oszt pár pofont a gyerekeknek és a feleségnek. (A mihez tartás végett ) Leül a tv elé és sört vedel.

xD

2011. júl. 30. 20:33
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

hali

Szerintem egy nőies nőt így lehetne leírni:Elegánsan öltözik mindig szép ápolt a külseje.Szolid sminket is tehet nem jár kocsmázni,ha elmegy valahova bulizni nem kezd ki minden férfival.Sokat számít pl a ruhák színe is amit magára vesz.Ezenkívül talán még az illat ami fontos.

Vegyük csak példának azt ,hogy te sem mondod azt ,hogy huu ez milyen férfias dolog amikor részegen büdösen szőrösen beállít egy srác eléd és meghív valamire..

Szóval a nőiesség nem csak belső hanem 1 picike külső is.Jelzem lehet viszonylag elhanyagolt külsővel is valaki nőies.

Fiús lánynak tartom azt a lányt aki: rövid haj kocsmákba jár sminket nem tesz soha parfümöt nem szeret használni és mondjuk répagatyán és deszkáscipőn kívül mást nem vesz fel a lábára.

2011. júl. 30. 20:38
 8/13 A kérdező kommentje:
De egy fiús viselkedésű nő is tud kaját csinálni, elviszi a gyerekeket suliba/oviba, szereti a férjét, a pofonoknál egy kis visszapofon elsülhet viszont (nálam biztos), este meg együtt söröznek. :D (Van női sör is)
2011. júl. 30. 20:40
 9/13 A kérdező kommentje:

"Fiús lánynak tartom azt a lányt aki: rövid haj kocsmákba jár sminket nem tesz soha parfümöt nem szeret használni és mondjuk répagatyán és deszkáscipőn kívül mást nem vesz fel a lábára."

Régen rövid volt a hajam. :) Nem járok el kocsmázni, mert egy pasi sem attól férfias, hogy kocsmázik. Parfümöt használok mindig. A magassarkút és szoknyát, valamint a topánkákat nem szeretem.

Ezek alapján, én nem is lehetek nőies?

De a kérdés is azért merült fel bennem, mert átlagos öltözködésű, átlagos viselkedésű lányok és nők kételkednek magukban, hogy ők ugyan most nőiesek-e...

A plázacicák (pl) nőiesek?

2011. júl. 30. 20:50
 10/13 anonim ***** válasza:

ruhában csak azt nézem, hogy előnyösen álljon a lányon.

nőies szerintem attól lesz egy lány, hogy szép kerek feneke van, ami oldalról látszik (tehát nem egy elöl deszka - hátul léc), homokóra-alakú ( [link] ), ízléses mellei vannak (tehát nem színizom semmi, meg nem is tőgyek, amiben fel lehet bukni), ne legyen csont-kollekció, legyen rajta mit fogni (ezalatt nem azt értem, hogy hájas, hanem az a természetes zsír legyen meg).

2011. júl. 30. 21:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!