Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes egy ilyen nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy ilyen nővel komolyan ismerkedni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy 28 éves nőt.

2 diplomája van és első látásra nagyon beképzeltnek tűnik, dekoratív, látszik hogy sokat költ magára és hogy van miből. Kicsit munkamániásnak is tűnik, ugyanakkor nagy szociális élete van. Volt vele egy randim, nem tudom mit gondoljak. Van kémia de kicsit “félek” komolyan gondolni vele. Nem tudom miért.

Megtudtam, hogy 4 éve csak barátság extrákkal kapcsolatban van, mert idézem senki nem ütötte meg a mércét.

Nem tudom, ti mit gondoltok? Meneküljek vagy érdemes folytatni az ismerkedést? Én csak komoly kapcsolatot szeretnék most már.

31F

tegnap 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Kevés vagy hozzá. Neki férfi kell, nem gyakorin picsogó pitsafiú.
tegnap 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Senki nem üti meg a mércét de azért a haverjai már 4 éve kúrogathatják...

Nekem nem kéne iylen nő...

tegnap 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Én ismerkednék vele simán, és ha jól kijövünk, akkor oké.
tegnap 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Kizárt dolog, hagyd a francba legyél férfi és ne kisfiú ne rohanj ilyen után!
tegnap 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem kicsit túlgondolod ezt az egészet. Egyelőre csak annyi a kérdés, hogy akarsz-e vele 2. randit is? Erre csak tudod a választ. Azt nem kell rögtön eldönteni, hogy párkapcsolatot is akarsz-e vele. Egyelőre kételkedsz, de vonzódsz is. Ilyenkor érdemes kicsit ismerkedni még tovább, pár találkozó erejéig.
tegnap 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Két kérdésre válaszolj.

Jól érzed vele magad?

Van olyan dolog a személyiségében vagy az életében, ami tuti, hogy instant off?

Ha az elsőre igen, a másodikra pedig nem a válasz, akkor folytasd az ismerkedést és majd kiderül.

tegnap 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem úgy tűnik, hogy te előre temeted az élőt. Na Ez ami rohadtul taszító egy nőnek. Szerintem akkor kellene lelépnek, amikor nem szimpatikus neked, vagy nem ő elköszön. Amiket leírtál azok csak kifogások, hogy lebeszéld magad.
ma 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!