Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért törölt le?
Volt egy srác akivel kb 5 éve kavartam, nagyon szép emlék volt. Külföldi egyébként.
Ez így is maradt, nagyon ritkán kontaktálódtunk, egyszer kétszer kérdezett, én is őt de kb soha nem válaszolt így hagytam a fenébe.
Idén augusztusban elküldtem egy képet hogy xy helyen vagyok (ahol találkoztunk) majd után szerintem egy hónapra rá törölt instagrammról meg facebookról is.
Miért?
Mármint sose zaklattam, jóba maradtunk, nekem is volt, neki is volt párkapcsolata, most ennyire weirdonak tűntem hogy elküldtem egy képet?
Félre ne értsétek lehet nem éreztem hogy ennyire cringe vagyok? Ő meg random lájkolgatta a sztorijaim, nem hiszem hogy ennyire felháborító lett volna.
Persze lapozzunk, én is lapoztam már voltam mással de szép emlék volt és nem tudom minek kellett szó nélkül mindenhonnan törölni (bár mindegy mert sose találkozunk már)
Valószínűleg mert teljesen más élete lett azóta, és nem akart a múlthoz kapcsolódni. Túl sok idő telt el.
Vagy már nem érdekled őt egyáltalán.
Vagy egy féltékeny barátnő is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!