Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törölt le?

Figyelt kérdés

Volt egy srác akivel kb 5 éve kavartam, nagyon szép emlék volt. Külföldi egyébként.

Ez így is maradt, nagyon ritkán kontaktálódtunk, egyszer kétszer kérdezett, én is őt de kb soha nem válaszolt így hagytam a fenébe.

Idén augusztusban elküldtem egy képet hogy xy helyen vagyok (ahol találkoztunk) majd után szerintem egy hónapra rá törölt instagrammról meg facebookról is.

Miért?

Mármint sose zaklattam, jóba maradtunk, nekem is volt, neki is volt párkapcsolata, most ennyire weirdonak tűntem hogy elküldtem egy képet?

Félre ne értsétek lehet nem éreztem hogy ennyire cringe vagyok? Ő meg random lájkolgatta a sztorijaim, nem hiszem hogy ennyire felháborító lett volna.

Persze lapozzunk, én is lapoztam már voltam mással de szép emlék volt és nem tudom minek kellett szó nélkül mindenhonnan törölni (bár mindegy mert sose találkozunk már)

tegnap 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg mert teljesen más élete lett azóta, és nem akart a múlthoz kapcsolódni. Túl sok idő telt el.

Vagy már nem érdekled őt egyáltalán.

Vagy egy féltékeny barátnő is lehet.

tegnap 22:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze sose kerdeznek ra mert engem se erdekel annyira csak nem zaklattam soha, joban maradtunk foleg hogy nem en lajkolgattam random a kepeit, meg stb:D (meg most persze hogy agyalas szinten elojott mert szingli vagyok epp) velem is rengeteg minden tortent
tegnap 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak ő tudja egyedül..
tegnap 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudod egyenesen megkérdezni? Volt aki bejelölt mert kedvel és emlék vagyok neki (nem volt meg), jól van ez. Akik szimpatikusak azokat emlékbe megtartom face ismerősnek.
tegnap 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudom, én is néha küldtem képet magamról régebben távol élő régi barátoknak mert büszke voltam rá hogy egész jó kép, plusz kíváncsi voltam a reakciókra, plusz posztolni nem szoktam, gondoltam lássanak. Erre azt hitték szerintem hogy ez szerelmi vallomás. Mert a párkapcsolatban élő barátok azóta nem szólnak hozzám, hogy küldtem képet bezippzározott télikabátban és sapkában. Képet küldeni manapság valami misztikus jelentéssel bír.
tegnap 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
A nem párkapcsolatban élők meg a képek után szokatlanul kedvesek és beszédesek lettek. De ők meg teszik a fel a face-re a szelfijeiket. Nem értem az miért elfogadottabb úgy nyilvánosan mint küldeni 1-2-t annak akivel beszélsz.
tegnap 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!