Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi jön be egy férfiban?
Tisztelje a nőket. Falra tudok mászni, az "asszony a konyhában a helyed!" és hasonlóktól, még poén szintjén is.
Ja, de ettől még ne legyen papucs, az még az előzőnél is rosszabb.
Nekem is nagyon fontos, hogy tiszteljen. Emellett jó humor, magabiztosság, határozottság, őszinteség, udvariasság, figyelmesség, legyen stílusa, egyénisége. Ezek mind fontosak számomra, de mostanában úgy érzem túl nagyok az elvárásaim...:/
17/L
14:37 : néha szoktam ilyenekkel viccelődni barátnőimnek
eddig azt hittem ezt ők is poénnak veszik :)
a hsz írója valszeg elmúlt úgy 50 azért ír ilyeneket :DD
kőkorszak gec
Ha értem, hogy csak vicc, az oké, de túl sok ilyen poén már idegesítő.
14:37 voltam
Figyelmes, megértő, intelligens, humoros, kissé társasági ember, de azért nem mindig akar társaságban lenni, pozitív személyiség, aki ha rosszabb napom van felvidít, ha tényleg baj van, mellettem van, támogat, nem aláz meg, kissé romantikus.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Egyetetértek a 17/L-vel, sajnos én is úgy érzem, hogy nagyon az elvárásaim, még sosem volt barátom, pedig nem csak az adoniszokat nézem meg, egy átlagosabb fiúnak is adnék esélyt, ha egyébként megfog benne valami.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!