Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit néztek meg először egy férfiban? Ill. nektek milyen az ideális férfi?
Komolyan szeretnéd, hogy elmondjam neked? :)
Hát akkor alapkritérium, hogy magas legyen és 30 évnél idősebb legyen. Innentől pedig nekem teljesen mindegy, hogy ő most szőke, barna vagy fekete hajú, vagy szemű, hidegen hagy. Ami még fontos, az az ápoltság. Ha valaki koszos, hát, inkább nem találkozom vele többször, ha nem muszáj. Ennyit a külsőről.
Ami meghatározó számomra egy kapcsolatban, az az illető komolysága. Nem vaskalaposságra gondolok, de legyenek életcéljai, ne csak a pia, a buli és sorolhatnám reggelig. Nekem nagyon fontos, ha szereti az állatokat, olyannal nem ismerkedem, aki nem szereti őket. Illetve lehetőleg legyen káros szenvedélyektől mentes (a dohányzás és a kávé illetve a mértékletes alkoholfogyasztás, még a néhai részegség sem zavar, csak a drog és az alkoholizmus, internet és játékgépfüggőség).
Talán így röviden ennyi.
szem, mosoly, de igazából az összkép, meg a lényeg hogy legyen humora és jó legyen vele együtt lenni :) és mindig ilyen fejet vágjak miközben vele vagyok :))) :D szeressen.
persze ez mindenkinél változó
Az arcát nézem meg először.
Az ideális férfi: komoly, mégis gyerekes
határozott, mégis kicsit irányítható
őszinte
beszédes
nyitott személyiség
barátságos
kedves
1 fokkal helyesebb az ördögnél
nem nagy maci, hanem pici maci
legalább 170 centi magas
a kisugárzása megnyerő
dióhéjban ennyi. 27L
Külsőre nincs kritérium, az összhatás számít- de nagyátlagba barna haj barnaszem , babás arc :)
Belsőre annál nagyobb a lista, azthiszem csaka legfontosabbakat említem:D
hűséges, őszinte, gondoskodó, figyelmes, nem érdektelen, beszédes, kedves, vad, férfi, vicces. A fontos hogy érezzem mellette hogy nő vagyok, kivételes nő- az ő számára. És igenigen jolesik néha egy-egy szál virág, nem elvárás, de jólesik.
Amit először megnézek rajta az a tekintete, hogy ő hogy néz rám. sokat elárul...
Nálam az első a kisugárzása, meg a fogsora. Nem szeretem a rothadt fogú embereket, vagy akinek elállnak a fogai mind a 4 égtáj felé (azért nem várok fogkrémreklám fogsort, nem kell tökéletesnek lennie, de van egy határ). Meg úgy általában az ápolatlanokat :)Ezen kívül nekem fontos, hogy nyílt, őszinte tekintete legyen, merjen az emberek szemébe nézni. Az ajkait is megszoktam nézni, de ez már nem erős kritérium.
Hajszín, szemszín, magasság, testalkat szinte teljesen mindegy. Lehet nagyon sovány is, egészen a mackósig, bár a nagyon kövér és a kigyúrt pasik már nem jönnek be. Nem szeretem, ha valakinek nagyobb a melle, mint az enyém :)
Legalább 180 cm magas, barna rövid haj, szép zöld szemek, gyönyörű káprázatos mosoly, egy kicsit kisportolt test, formás popsi...Nekem a barátom a férfi ideálom. :)
L19
hát igazából fekete meg a barna ami bejön
a szem szín mindegy.:)
ne legyen kövér.
hanem olyan enyhe kockás has.:D
zselézett haj vagy vasalt nem tudom mind1 a göndör is nagyon sexis:D
kedves
őszinte
hűséges
ha nem járunk és másra is ránézek látszódjon h féltékeny egy kicsit :D
aranyos
magabiztos
határozott
lehet félénk de mellettem álljon ki :D
őő 15 felett legyen a kora :D
170 cm vagy magasabb :D
ne legyen nállam alacsonyabb.:D
ne legyen sík hülye XD
de stréber se olyan 4-s tanuló
de tudom h ahoz h enyhén kockás hasút kapjon valaki azért a másiknak is tenni e kell ezért járok futni bár állítólag nincs baj velem.:)
és kezdeménnyezzen. ne nekem kelljen.
aki most tetszik az félős 18F és nem lép és ez egy kicsit zavar ha folyton bámul akkor egy kis szia vagy vmi még jöhet bár régebben köszönt majd most én kedzek köszönni neki.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!