Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit néztek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit néztek meg először egy férfiban? Ill. nektek milyen az ideális férfi?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az "éjszakai" vagyok... az, hogy el tudlak-e úgy fogadni a kisfiaddal együtt, ahogy vagy, az csak úgy derül ki, hogy ha megismerlek :-) Így nem tudhatom, hogy milyennek fogadjalak el. Hány éves a lurkó amúgy?
2010. márc. 21. 06:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Igazad van, hogy az csak akkor derül ki, ha megismersz, csak általában az szokott lenni, ha elmondom, hogy gyermekem van, hogy már nem is akarnak megismerni. A lurkó egyébként 4 éves lesz most áprilisban.27L
2010. márc. 21. 09:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Noha nem rám tartozik, de jó hamar bevállaltad. Vagy csak becsúszott, ez is lehet :-) Mindenesetre én sosem tartottam akadálynak azt, hogy valakinek gyereke van, hogy kialakítson egy kapcsolatot. Vagy szóval na szóval érted :-) De most komolyan. Nincs kedved megismerkedni?
2010. márc. 23. 23:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Igazad van, nem tartozik rád ugyan, de egyébként csak becsúszott, mert fogamzásgátló mellett lettem terhes, és utána derült ki, hogy nem szedhetek eü. okok miatt. De ha úgy vesszük nem hamar csúszott be, mert addigra már a volt férjemmel 3,5éve voltunk együtt. 27L
2010. márc. 25. 12:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Szent ég. Még jó, hogy a gyerkőcnek nem lett baja, mármint hogy egészséges. Vagy lehet, hogy sügérségeket beszélek, és semmi köze az ő egészségének ahhoz, hogy nem szedhetsz tablettát. Vagy... na mindegy :-) Amúgy most komolyan, van kedved beszélgetni, email, msn, stb? Csak hogy ne itt húzzuk a többiek idegeit. Bár lehet, hogy kíváncsian várják, hogy a fejleményeket :-)
2010. márc. 26. 01:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Tényleg sületlenségeket beszélsz. :-)))) Az ő egészségéhez már semmi köze, akkor meg szerencsére nem hatott rá azalatt a 6 hét alatt úgy, hogy egészségügyi károsodást szenvedett volna. Msn-t nem használok, mert csak céges laptopom van itthon is, ezen meg nincs. Az e-mail címemet nyilvánosan nem szeretném kiírni. Nem értek ahhoz, hogy hogyan tudnám azt neked külön elküldeni, ha komolyan szeretnél megismerkedni velem. 27L
2010. márc. 26. 21:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Jólvanna, nem értek én az ilyen dolgokhoz :D

Írni meg hát úgy, tudsz, hogy ráktattintasz a "Privát e-mail a kérdés kiírójának" és akkor én kapok saját emailre egy levelet tőled. És abban megírhatod az email címed. Azt már senki nem fogja látni, nem jelenik meg itt kinn a falon, csak én látom majd.

2010. márc. 29. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!