Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek a lányok legjobban a férfiban?
hát attól függ h külsőre v belsőre. külsőre IMÁDOM ha egy pasinak jó dús félhosszú haja van. megőrülök tőle :D
belsőre pedig legyen romantikus(ne csöpögjön, de azért néhanéha:D)és legyen FÉRFI..ne egy "mindenholleborotválommagammertazamenő"
Hú hát én ezen a téren nagyon szerencsés voltam mert a férjemben minden megvan amire én vágyom.
De akkor leírom milyen A férfi. Elsősorban intelligens, és illedelmes. Tisztelettudó, és nem bunkó senkivel sem, csak ha vele is azok. Fontos az is, hogy legyen őszinte, nagyon szeressen, és biztonságban érezzem magam mellette minden téren. Törődjön velem, és odafigyeljen rám, hiszen állítólag szeret, akkor mutassa is ki. Legyen romantikus, de ugyanakkor férfi legyen, nem feltétlen a csöpögős romantikára gondoltam. Amikor odabújok hozzá érezzem, hogy az a nagy maci csak az enyém, és én csak az övé. Mindezekért cserébe én meg nagyon nagyon szeretem őt, és minden jót megadok neki. :-)
Na Ő pont ilyen, és már 9 éve házasok vagyunk, :-) 35/L
Odáig vagyok a hosszú hajért, a mellkasért, ami ne legyen borotválva, mert nem kisfiúval akarok együtt lenni! :)
Legyen kedves, őszinte, megbízható, hűséges(!!!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!