Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóval tényleg ez a női ideál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval tényleg ez a női ideál?

Figyelt kérdés
[link] -> jobb oldalt szavazás menüpont, épp szépségversenyt tart az oldal. Kira nevű felhasználó 165 szavazattal vezet. Ez most komoly?
2011. júl. 29. 15:17
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
57%

Hmmm... Ratennel eltöltenék egy éjszakát (vagy kettőt)

Hol lehet megrendelni ágyra készen?

Viszont tordagery... neki gyönyörű szemei vannak!

2011. aug. 1. 15:51
 32/47 anonim ***** válasza:
50%
Konklúzió: Kunosok takarodó, húzás vissza speedsubolni, vagy rontani a levegőt a fórumotokon. Akinek oltogatni támadna kedve, az húzzon állatorvosnak, aki kötekedni akar, az pedig menjen varrónőnek. PÍSZ(Í ÁJ EXPRESSZ)
2011. aug. 1. 16:34
 33/47 Raten válasza:
39%
amúgy az, hogy elkezditek le szarkunozni őket (félreértés ne essék, us-sel vagyok >.<) az megoldás? inkább az ő szintükre süllyedés, nem? :\
2011. aug. 1. 17:39
 34/47 anonim válasza:

"Annyi helyen sztár vagy..."

Próbáld már kiérezni az iróniát :3

"Jó sok tirpákot gyűjthettél magad köré, akik annak ellenére, hogy leró a stílusodból a felsőbbrendűség érzet, imádnak... "

A barátaim értelmesek és nem tírpákok, ráadásul nem 14 éves korosztály. ;)

Felsőbbrendűség? *hmm nos, igen, ennyi gyökér közt annak érzem magam... éreeeezd, éreeeezd a szarkazmust, már ha tudod mi az ;)

Másik dolog, azt az irományt nem neked szántam, kivéve ha te vagy a kérdés feltevője, de hát névtelenül nyomulsz, így könnyű. Lényeg, mégis te válaszoltál, de minek? Ki kérdezett? Mert én aztán nem :3

"Mondd, téged mi az ami hajt, Ami az érzékeny lelkedben annyi port felkavar? Komolyan nem zavar, de kezdem már unni. Mondd, miért nem lehet a szádat becsukni?" (by Anonim MC... tanulj a mestertől ;) úgy értem tőle)

Mér járok ide? Nem járok ide... az ideje járás az rendszerességet jelent, Mr. Mindentudó. Nekem linkelték a dolgot, feljöttem, megvédtem magam, természetes reakció ^^

"Ahol helyesírási hiba nélkül oltottak téged, ott gyakorlatilag vagy nem írtál semmi értelmeset ("erre nem írok semmit") vagy lekislányoztad őket"

Legalább a crtl c crtl v használatát tanuld meg ha idézni akarsz tőlem. Azt írtam hogy: Ezt így nem kommentálom xDDD Remélem rájössz miért :)

Remélem te is rájössz miért. :)

Ha megnézed én sehol nem ítélkeztem, egyszerű megállapítást tettem a válaszaikból, melyben nem az zavart, hogy nem jövök be nekik, mert azt leszarom, van barátnőm, hanem amilyen stílusban írtak rólam. ;)

"Egyébként a kor nem feltétlen arányos az értelemmel."

A bölcsesség meg a korral fejlődik ^^ Ha képes fejlődni... nem mindenkinél :D

"hogy ezt a nőiesebb stílust szeretik. Minél jobban felnőnek, annál inkább az igazi férfiakhoz vonzódnak, "

Ilyen a stílusom öcsém, ha szerinted csajos vagyok akkor elég szar ízlésed lehet a lányok terén :D

Amúgy is, hogy jön bárki ahhoz hogy kritizálja más stílusát. Vannak rockerek, rapperek, diszkósok, technósok, punkok, raszták, emo-k, visual kei-esek, stb-stb. Miért kell ez a gyűlölet? Én se szólok be egyiknek se ;)

2011. aug. 1. 18:28
 35/47 anonim válasza:

*ideje járás = ide járás

kis pontosítás :)

2011. aug. 1. 18:35
 36/47 anonim ***** válasza:

Olvasd már el a "védelmezőid" kommentjeit, azután szerintem természetes, hogy nem gondolom, hogy szarkasztikus vagy, mellesleg tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy mi az.

A kérdés feltevője simán válaszolhatna a saját profiljával, akkor sem írja ki a nevét.

Nekem te nem vagy több egy átlag embernél, ezért nem értem miért kéne megadnom neked a tiszteletet, hogy szó szerint idézzek. Teljesen felesleges, így is megérted, nem vagy a mesterem, hogy szó szerint idézzek tőled. (Na például ez is mutatja, hogy nem ítéltelek félre az írásaidból, itt is előjött a felsőrendűség érzet. De lehet tévedek, nincs kedvem vitatkozni, úgyhogy ebben a témában nem írok már).

Nyílt ítélkezés nem volt, de láss a szavak mögé. (Bár saját hozzászólásnál ez meglehetősen nehéz lehet).

Nem azt írtam hogy csajos, hanem hogy van benne egy nőies beütés, ami tény, de nekem speciel nincs vele különösebb bajom. Persze ez, hogy ilyen beütése van, lehet csak az adott néhány kép alapján tűnt úgy. (Középső és bal felső alapján például nem). De mondom, nekem semmi bajom nincs a külsőddel. Meg úgy alapjába véve, én nem bírálok mást a külseje alapján. (Amennyiben nem csinál magából teljesen hülyét, de te nem az a kategória vagy).

2011. aug. 1. 19:09
 37/47 anonim ***** válasza:
*azt a tiszteletet.
2011. aug. 1. 19:11
 38/47 anonim ***** válasza:

Kira egyes értelemeben, tényleg hülye, fasz, meg minden, de az egyik legjobb haverom :D

Nem ismerlek titeket, nem akarok akármit is írni rólatok.

Nem tudom, mennyit jártok manapság a világban, minden egyes szubkultúrának, megvan a maga szépségideálja, ha nekem is olyan alkatom lenne mint Kirának lehet én is ezt a stílust követném :D

Ez egy bizonyos körnek bejön, bizonyosnak nem, van a bizonyos "Nem kérdezünk, nem vagyunk rá kíváncsiak" felfogás a világban, amit én is követek. Gondolkodjatok el rajta egy kicsit :D

HQ voltam :3

[link]

PS: Szerintem Kira jobban bejön a lányoknak mint én... csak így összehasonlítás képpen :D

2011. aug. 1. 19:15
 39/47 anonim válasza:

Sorry, de mindenki maga dönti el, hogy milyen stílusban véd meg, ehhez nem tudok hozzátenni. Gondolom te sem szabod meg a barátaidnak, hogy mit írhatnak. ;)

"Nekem te nem vagy több egy átlag embernél"

Mert nem is vagyok több, ahogy te se. Mégis megadom a tiszteletet, hogy normálisan, anyázások és fújjolások nélkül beszélek veled. Szerintem ezt így kell.

Amit csinálok, az sem felsőbbrendűség, se nem az a kategória hogy hülyét csinálok magamból, egyszerű vita, ahol te megvádolsz, én megvédem magam és vissza támadok, és így tovább. Ebből áll egy vita...

Bár itt én vagyok az akit támadnak, ha neked semmi bajod úgy amúgy, akkor miért is támadsz? Hogy kiéld a napi "had kössek bele valaki" fétised?

Ha meg azzal csináltam magamból hülyét, hogy beírtam ide... hát úgy könnyű magyarázni, hogy te még nem kerültél hasonló helyzetbe ;)

Az pedig, hogy miért írtam le, hogy legalább idézz pontosan, mert tipikusan az az ember vagy, aki képtelen átlátni az egészen, és csak apró dolgokat kiragad (azt is pontatlanul) és abba kezd el belekötni. Ezért is mondtam, hogy idézz pontosan, mert ha így tettél volna már nem lenne igaz az amit írtál rá ;)

2011. aug. 1. 19:19
 40/47 anonim ***** válasza:

Én hol anyáztam, vagy fújoltam? Akartam is írni a tisztelet részhez, hogy ennek ellenére ezt megadom neked, de a végén úgy döntöttem hogy felesleges, csak hosszabb lenne, és olyat írok le ami már alapból is látszik. Úgy látszik le kellett volna.

Ők nem vádoltak meg semmivel, csupán leírták a véleményüket (mondjuk az némely esetben túlzóan negatív volt, ez igaz), plusz még azt sem tudták hogy te olvasni fogod. De azért az előző zárójel miatt, végül is megértem a visszaoltást, mert támadott, még ha nem is tudta, hogy te olvasni fogod. De én nem is arra írtam, hogy rosszul tetted, hogy visszaszóltál, hanem arra, hogyan. Épp ezért ott csak rákérdezni, illetve javítani akartam.

Nekem a kinézeteddel nincs bajom. Attól még az írásodba beleköthetek. És attól még hogy belekötöttem, nem gondollak egy rohadt nagy s.eggfejnek. Azért írok még most is.

Azzal egyáltalán nincs gondom hogy írtál ide, sőt, teljes mértékben megértem.

Én pont hogy az az az ember vagyok, aki képes átlátni az egészen, és képes meglátni a lényeget. Ha fel kéne sorolnom a pozitív tulajdonságaim, ez lenne az egyik. Most ezt a tulajdonságom nem kezdem el bizonyítani, valószínűleg úgysem hinnél nekem, mert általában itt jön az a rész amikor az emberek kitalálnak dolgokat, hogy megvédjék magukat.

"Ezt így nem kommentálom xDDD Remélem rájössz miért :)"

Itt a pontos idézet, tessék. Na, nem látom mi a különbség aközött hogy "erre nem írok semmit" meg eközött. Ez szerintem nem nevezhető pontatlannak. Teljesen más, de a lényege teljesen ugyanaz.

Tehát a különbséget magyarázd el kérlek, úgy látszik túl szűk látókörű vagyok. Talán az hogy a végén ott van, hogy "remélem rájössz miért"? Szerintem ebből egy vadidegen nem jön rá jobban hogy "miért", mint én. Az egyetlen dolog maximum az lehet, hogy egy hasonló kérdésre már válaszoltál, és felesleges lenne még egyszer leírnod, de ez nem változtat azon, hogy az amit írtam, ugyanúgy igaz marad. Legalábbis ha nem értesz vele egyet, az nem azért van, mert más az alap mondat.

Na akkor miért nem igaz a teljes mondtad mellett amit írtam?

Tehát itt van:

Erre:

"Ezt így nem kommentálom xDDD Remélem rájössz miért :)"

Írtam:

"Ahol helyesírási hiba nélkül oltottak téged, ott gyakorlatilag vagy nem írtál semmi értelmeset ("erre nem írok semmit") vagy lekislányoztad őket:

..."

(Ismétlem, itt nem azon volt a hangsúly, hogy nem írtál szinte semmit, mit is írhattál volna, felesleges anyázni ilyenkor vagy hasonló, ezt jól tetted. Itt a mondat második részén volt a hangsúly, ha továbbmész a szövegben, láthatod hogy írtam is ahhoz kapcsolódóan egy hosszabb szöveget).

2011. aug. 1. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!