Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóval tényleg ez a női ideál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval tényleg ez a női ideál?

Figyelt kérdés
[link] -> jobb oldalt szavazás menüpont, épp szépségversenyt tart az oldal. Kira nevű felhasználó 165 szavazattal vezet. Ez most komoly?
2011. júl. 29. 15:17
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
52%

Annyi helyen sztár vagy... Jó sok tirpákot gyűjthettél magad köré, akik annak ellenére, hogy leró a stílusodból a felsőbbrendűség érzet, imádnak...

Egyébként te honnan veszed észre hogy itt gyakori kérdéseken van egy ilyen kérdés, ha te és a barátaid nem jártok ilyen helyre, ahova csak 0 IQ-val rendelkező emberek járnak? Így végülis azt is beoltottad, akitől megtudtad hogy itt van ez a kérdés... (Bár ő nyilván annyira imád, hogy őneki ez fel se tűnik/nem zavarja.)

Ahol helyesírási hiba nélkül oltottak téged, ott gyakorlatilag vagy nem írtál semmi értelmeset ("erre nem írok semmit") vagy lekislányoztad őket:

1. Valamelyik "védelmeződ" is azt írta, hogy "mit általánosítasz amikor nem is ismered?" (vagy hasonlót). Hát te akkor mit általánosítasz egy sima vélemény alapján? Ha nem jössz be neki, akkor ő már rögtön egy tudatlan kislány?

2. Azért sem értem, miért kislányozol, mert... alapjába véve a férfi azért férfi, mert férfias. Nem azért mert egy nő utánzat akar lenni, és órákat a tükör előtt szarakszik a hajával meg tudomisén mivel. Én nem ítélkezek, hogy most melyik a jobb vagy rosszabb, de a szó értelmében a normális az az, hogy a férfi férfias (elég logikus). Visszatérve ennek a pontnak a lényegére, azért nem értem, miért kislányozol, mert általában a nők fiatalabb éveikben szokott az lenni, hogy ezt a nőiesebb stílust szeretik. Minél jobban felnőnek, annál inkább az igazi férfiakhoz vonzódnak, persze ez a 21. században lehet egyre inkább változó lesz. De egyelőre ez egy tényállás, szóval nem értem a kislányozást.

Egyébként a kor nem feltétlen arányos az értelemmel.

Ez nem egy támadó post akart lenni, csupán megpróbálok rávilágítani, hogy ugyanazok a hibák, amikkel támadod a másikat, a saját stílusodban is benned vannak.

2011. aug. 1. 14:40
 22/47 Raten válasza:
45%

először is, kabbe Kira, hogy ennyi szavazatod van...

másodszor, cY4n te is, mert akárhányszor rámszavaznak 10en rád 12en nyomnak...

harmadszor : mit kell szidni azt akit nem is ismersz csak képet láttál róla? Beszéltél vele? Találkoztál már vele? Tudod, hogy miyen a stílusa, a személyisége? Neeeeeeem? Akkormeg mit okoskodsz? Agyatlan, IQ nélküli csürhe, bárány effektus, megy a horda után, valaki elkezd szidni valakit, azt egyből szidni kell...

Ammeg, hogy valaki meleg, az az ő dóga. Ha neked nem tetszik, akkó ammeg a te dógod. Ennyi. //vicc mielőtt egy-két nyomorult komolyan veszi, de ez stílusra, kinézetre ugyan úgy érvényes.//

Ja, és Raten voltam. Lehet szidni. Adok hozzá képet, úgy látom úgy jobban megy.

[link]

2011. aug. 1. 14:44
 23/47 anyád se szeret válasza:
47%

Már ne is haragudj de én szóltam neki, hogy itt valaki róla magyaráz nekem pedig egy másik ismerősöm mondta. Szal....

-.-" erről ennyit. Ja meg ugye ha jól tudom aki tőlünk ide beírt mind ma vagy tegnap regelt ;) csak hogy válaszolhasson a kedves kommentekre. Amúgy az igaz, hogy az értelem nem arányos a korral, viszont a kommentekből ítélve egyetlen olyat nem sok nem láttam aki értelmes ember lenne mert csak azt szajkózták, hogy EMO meg rusnya meg ez meg az és már ne is haragudj de oké, hogy jogod van véleményt alkotni de ahhoz nincs jogod hogy megmond eltűrjük-e, hogy a barátunk bántsák

- nem mintha rászorulna a mi védelmünkre. Ja és ha már férfiasság. Azért mert ad magára valaki az már homokos vagy EMO? -.-" Grat komolyan! Te is mentél volna inkább havat lapátolni ;)

A hozzászólásodból meg jól átjön számomra, hogy ki is

vagy és miért is írtál. :)

Na a Fasírt legyen veletek!

2011. aug. 1. 14:52
 24/47 anonim ***** válasza:
40%

Persze, gyakori kérdésekre általában gyökerek járnak.

Amúgy nem mondtam meg hogy rosszul tettétek hogy véditek.

És nem mondtam rá hogy homokos vagy EMO, hozzá se szóltam a kinézetéhez, és továbbra sem tervezem.

Örülök hogyha átjön hogy ki vagyok, mert én egyikőtöket se ismerem :D Sajnálom ha emiatt valakit számon kérnek, nem gondoltam volna hogy már egy random ember hozzászólásából is valakinek gondja lesz.

Amúgy meg ahogy nézem, túl sokat görcsölsz egy másik ember ilyen jelentéktelen problémáján.

2011. aug. 1. 14:59
 25/47 anyád se szeret válasza:

Nem is rád értettem, hogy mit mondtak. Akinek nem inge ne vegye magára. Akinek meg inge vegyen má fel vmi ruhát baxa meg XD by Hofi :D Amúgy tudjuk, hogy ki kezdte ezt az egészet nem nehéz kitalálni de azért nem feltétlen lesz meghurcolva.

Amúgy meg alap, hogy görcsölök itt nektek mert Kira a barátom így bevédem ez nálam alap még ha nálad nem is ^^

2011. aug. 1. 15:09
 26/47 US-Nagi ***** válasza:
22%
Na menjetek már :D mert ti szebbek vagytok gondolom ha itt dumáltok:D amúgy meg kinézetről nem lehet megállapítani valakiről hogy férfias-e... majd ha jól szájba csapna az ilyen hozzászólásért akkor az lenne?:D amúgy meg érdekes, kíváncsi lennék ki írta ezt a kérdést ki :D biztos baromi ronda vagy xD még jó hogy nem homokos ,Kira NEM SZERETI ŐKET :D sajnáljuk ha pofára ejtettünk.. :D vagy szimplán féltékeny vagy rá mert többen szeretik :D amúgy meg sötét vagy, mert ezzel csak növelted a szavazatait xDDD én a helyébe ha ismernélek láncfűrésszel kopogtatnék az ajtódon :D Csókolom anyucidat, és üzenem neki hogy részvétem amiért nem nyomott vissza téged időben a szülész ^^ Pá, Nagi
2011. aug. 1. 15:19
 27/47 anonim ***** válasza:
31%
Nyilván megvéded ha barát, ez nálam is így van, de pár vadidegen beszólogatásával én nem szoktam foglalkozni. Legalábbis ha úgy gondolom, hogy totál baromság amit mondanak. Én ebben a vitában nem foglalok oldalt, mert feleslegesnek érzem. Úgysem győzi meg egyik fél sem a másikat.
2011. aug. 1. 15:22
 28/47 anonim ***** válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy ki írta ki a "kérdést". :)
2011. aug. 1. 15:23
 29/47 US-Nagi ***** válasza:
42%
erre egy link lenne a válaszom ^^ egy bizonyos "SzarKUN" (XD) oldal, de sajnos a trágárszűrő nem engedélyezné :D
2011. aug. 1. 15:31
 30/47 CamomilElfish válasza:
83%
Ne is linkeld XD Ha így van, akkor ha linkeled, növeled az oldal nézettségét, mint ahogy ő is növelte a US-ét XD
2011. aug. 1. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!