Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóval tényleg ez a női ideál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval tényleg ez a női ideál?

Figyelt kérdés
[link] -> jobb oldalt szavazás menüpont, épp szépségversenyt tart az oldal. Kira nevű felhasználó 165 szavazattal vezet. Ez most komoly?
2011. júl. 29. 15:17
1 2 3 4 5
 11/47 anonim válasza:
behringer és Jugger felhasználó , na Ő rájuk már nehet mondani hogy pasik a többi csak félresikerült kislány utánzat :D :) (16 éves lány)
2011. júl. 31. 22:50
 12/47 anonim ***** válasza:
30%

Fúúj.

20L

2011. júl. 31. 23:19
 13/47 anonim ***** válasza:
83%
Te is fiam, SzarKun? :D
2011. júl. 31. 23:47
 14/47 anonim ***** válasza:
66%
Szegény Kira-chan :(
2011. aug. 1. 08:49
 15/47 anonim ***** válasza:
40%

Köszönjük szépen az összes Naruto-kun-os kis g*ciládának, vagy egy hasonló szinten lévő fansub teamnek a közreműködést.

Ha nő lennék én se rá szavaznék (max, mert span), de azért ráké kell oltogatni egy embert, akit nem is ismertek? Miben fogadunk, hogy az itt pattogó emberek többségénél jóval értelmesebb, és férfiasabb :D Azért mert "bieber" haja van, attól még nem úgy viselkedik. De nem szaporítom tovább a szót, meglátszik a sok értelem, ami az emberekbe szorult.

2011. aug. 1. 09:23
 16/47 CamomilElfish válasza:
37%

"Én utálom az ilyen szélfútta hajó vékonka kis köcsögöket"??

Nyálas kis srácra hajazó köcsög??

Előszöri is, ha szidjátok az animéseket, nem értem, mit kerestek egyáltalán az oldalon...

Másodszor, Kirának azért is lehet sok szavazója, mert ők ellentétben veletek, ismerik és szeretik...

Harmadszor, azért rohadtul megnézném a pofátokat, hogy mire fel van ekkora arcotok... bieber-hez hasonlítjátok?? Ismeritek egyáltalán?? nem... bieber és közte ég és föld különbség van... Utálom a kis nyálas hülye homi gyerekeket és már nem vagyok 14-17 éves, de Kirát nagyon szeretem, nem hinném h közületek ismeri bárki, vagy esetleg látta e, pár képre támaszkodva mindennek elhordtok valakit, név és arc nélkül aztán akkora pofátok tud lenni...Pff...komolyan...Hányingert tudnék kapni a sok kis hülye kocka idiótáktól mit ti, akik a gép előtt gubbasztva szidtok másokat, és ez a napi program, hogy gyakorikérdések.hu-t böngésztek, és osztjátok az észt... Gratulálok kockafejek... -.-

2011. aug. 1. 11:52
 17/47 anyád se szeret válasza:
12%

Hmmm mivel is kezdjem?! Nyugi költői kérdés volt. Bár nektek ez se tűnt fel szerintem, mint ahogy az se, hogy "CSIBEFASÍRT" Hmmm nem értitek? Na sebaj a szátokba rágom ;) A Gibsonom adnám a fejetekért xD annyira szarok vagytok, mint egy Steven Seagal Film :D Jöttök a itt a lánctalpas néger Dzsösztin Bííberrel pedig mind "Hátulról támadtok, mint a Gay-ek" (b..zik-.-" gyengébbek kedvéért xD) Még mindig nem vágjátok mit pofázok mi? xD No akkor lesüllyedek a szintetekre ;) Olyanok vagytok, mint egy rozoga motor, amit addig rugdosnak, míg be nem indul xD na hát én is és még pár társam is addig rugdosnánk titeket amíg be nem indultok azzal a különbséggel, hogy a motorba ha benzint raksz elindul de ha titeket rugdosunk akkor ti már nem indultok sehova xD (Walk in the Sunshine.... ja nem Walk in the HELL!! :P)

Na de elég a szájkaratéból még a végén a szinteteken ragadok xD

Amit nem értek az az amit az előttem szóló is mondott. Nem ismeritek és megítélitek őt. Vagy ha az írta ezt a .... akire gondolunk akkor meg ismeri de ismét csak a formáját hozta -.-" Grat neki. Színvonal megvan akár csak az oldalnak. :D Olyan vagy mint a pasi aki itt kérdezte, miért menstruál xD Mellesleg Bieber pö...fej örülne ha felérne Kira lábfejéig de sajna még a földig se ér fel xD és soha nem is fog!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!HAJRÁ KIRA MI VELED VAGYUNK!!!!!!!!!!!!

Na ez voltam én a többi meg ti drága "Csibefasírtok" xD

ui: Remélem megcsókol titeket egy vonat a kockulás közben ;)

Béke

2011. aug. 1. 13:28
 18/47 anonim válasza:
29%

Na de gyerekek, nem elég hogy már annyi helyen sztár vagyok, még Gyakori Kérdések sztárt is akartok csinálni belőlem? :D

Nem vágom, ezzel a poszttal csak növelted a szavazataim számát amúgy, nem mintha annyira érdekelne, hisz az csak poén, bár gyenge elméjűek számára ezt nehéz felfogni :D

Szintén köszi a posztot, hogy növelted a látogatóink számát... bár legközelebb talán ne tedd, mert nem a 0 IQ-val rendelkező GYK-ra járó embereket várunk az oldalra... (nem úgy mint egyesek)

Na meg ennyire unatkozol és féltékeny vagy? :D Mert az ilyet csak a féltékenység szülheti. Attól még, hogy te ronda vagy nem kéne a net mögül arcoskodni. :)

Kedves védelmező barátaim: Nektek köszönöm a védelmet, bár legalább normális néven regisztráltatok volna. Nekünk nincs miért elrejteni a kilétünk, hisz nem csak internetes szájkaratésok vagyunk :)

Pár gondolat még:

"nekem már 14 évesen is túl nyál volt ez a típus"

És most hány éves vagy? 15? :)

"fuj uristend,decsunya ez a srac.. ő amugy azthiszi magarol,h szep? mamáááám"

Hmm, hát nem jöhetek be mindenkinek. :) De akkor ez az első, hogy elkezdünk fikázni? Majd akkor írj ha felnőttél kislány. ^^ Ja! Valamint járj be nyelvtan órára. Nem a suli mellé kéne járni, meg gyökér kérdéseket olvasgatni. :)

"Nekem pl 14 évesen is a férfias férfiak tetszettek, nem az ilyen nyálas kissrácra hajazó arcú pasik."

Ezt így nem kommentálom xDDD Remélem rájössz miért :)

"Ez most lesokkolt O.O"

Hát hallod engem is. :D De legalább feldobja a napom a melóban ^^

"a többi csak félresikerült kislány utánzat"

Előbb nézz tükörbe, kislány. :)

"Fúúj. "

Szerintem a korhoz írj 12-őt inkább ilyen megnyilvánulás után. ^^

"Hát akkor ne siess úgy a halálos ítéletekkel. Hiszen még a legbölcsebbek se látják mindennek a végét."

Ez egy Gyűrűk Ura idézet aki nem tudná. Igaz itt halálos ítéletekről beszél, de a lényeg, mint ahogy az idézetek többségénél nem mindig a felszínen van. A lényeg, hogy ne ítélkezzünk senki felett.

Az egyetlen akit elítélhetünk az saját magunk, a saját hibáinkért. Másokat elítélni nincs jogunk.

Hát akkor vissza az arcból kedves beszólogatók ^^

Köszöntem a figyelmet.

Üdvözlettel,

Kira.

2011. aug. 1. 14:03
 19/47 CamomilElfish válasza:
37%

"Nektek köszönöm a védelmet, bár legalább normális néven regisztráltatok volna. Nekünk nincs miért elrejteni a kilétünk, hisz nem csak internetes szájkaratésok vagyunk :) "

Akkor Sziasztok, Szüsz Erika vagyok (a CamomilElfish amúgy admin nevem XD) Megtaláltok szinte bárhol, de persze legfőképp facebookon, felvállalom az arcom, a nevem, nyugodtan engem is lehet oltani és ha valaki még egyszer a barátomat, tehát az ízlésemet kezdi szapulni, az legyen kedves megcsókolni ott hátul lent, ahol csücsörítek... ^^

2011. aug. 1. 14:24
 20/47 anyád se szeret válasza:
79%

Hmm akkor má in ha a főnök kéri :D

Solt Dávidként Frászbúúkon google pluszon ne hogy megkeress mert bőven sok frászon a sok agyatlan xD máshol pl UraharaShoppon Kurosaki nick néven megtaláltok lehet zaklatni max elküldelek havat lapátolni ^^

amúgy anyád se szeret voltam :D ha valaki nem tudna olvasni se :P

2011. aug. 1. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!