Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 éves vagyok és nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves vagyok és nem tudok csókolózni. Hasonló cipőben valaki? Tanuljak prostitól?

Figyelt kérdés
Valószínű hogy ha kiderülne mindenki rajtam röhögne az egész város.Ráadásul belestem 1 lányba akinek nincs barátja de nem tudok semmit tenni mert nála is égnék 1 nagyot. Gyakorlatilag olyan vagyok mint 1 lelkinyomorék semmin sem tudok nevetni.Mit tegyek? Égjek 1 nagyot vagy kockáztassam meg hogy elkapok valamit a prostitól.
2011. júl. 27. 22:11
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
ja és amúgy agy már valami elérhetőséget mert érdekel hogy hogyan is éled meg ezt az egészet?Mert én gyakorlatilag lelkihalott vagyok:
2011. júl. 28. 01:30
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy kinevetnének.Szerintem semmi kinevetni való nincs ezen.Ennyi erővel azt is ki lehet nevetni aki nem tud úszni vagy biciklizni,mert ez majdnem ugyanaz.
2011. júl. 29. 22:37
 23/24 anonim ***** válasza:

istenem kérdező te annyira felszínes és szánalmas vagy...azzal a céllal kezdtem el volna írni neked,hogy a fejedbe okítsam hogy nem az a lényeg amit az utolsó előtti kommentedbe írtál...

tudod mit menj és szedj össze 1 jó kis trippert 1 útszéli k.vával b@zdmeg

2011. júl. 29. 23:02
 24/24 A kérdező kommentje:
hát kössz. de mit akartál írni????
2011. júl. 31. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!