Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok és nem tudok csókolózni. Hasonló cipőben valaki? Tanuljak prostitól?
jézusom
a prostitól mit kapnál el csókozástól?
szájgombát?:)
nah egyébként nem bűn azt megmondani a csajnak ha elvagyotk nem fog fennakadni rajta
hagyd had vezessen ő
te csak kezdeményezd utánna add át a vezetőszerepet
én is azt hittem hogy nem tudok, kb rettegtem tőle merthogy úgyse fog menni, a barátommal jó 6 hónapig nem is csókolóztam egyáltalán
aztán egyszercsak a nagy hévben mégis rávettem magam, és ment mint a karikacsapás, a barátom úgy örült hogy kb fél óráig le se vette a száját a számról :)
szóval bátorság
Te de töketlen vagy!
Majd gondolj arra hogy szerinted mis is volt annak a prostinak a szájába, mielőtt a te szádban járt...
Amúgy meg én 17 évesen csókolóztam először, és nem tudta a srác, hogy az volt az első. Nem volt semmi bénaság benne.
Volt olyan 21 éves fiú, akinek bár nem velem volt az első, de nem volt jó vele a csók.
Nem kell paráznod. istenem miért kell így rágörcsölnbi az életre?? Csak tedd meg és kész. Az is tök mindegy, ha nem a legjobban sikerül-de tényleg nem egy kvantumfizika-
20 éves FÉRFI vagy vagy mi. Egy csóktól nem kell ennyire rettegni, nem nagyon lehet elszúrni.
Nézz youtubon "how to kiss" videókat, segít majd a helyzetbe beleképzelni magad. ;)
De a prostit felejtsd el!!!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!