Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok és nem tudok csókolózni. Hasonló
cipőben valaki? Tanuljak prostitól?
11/24 anonim válasza:
Ha valaki ezért kinevet és dob, az szerintem azt jelenti, hogy túl nagy a feladat neki, nincs tapasztalata ezért úgy állítja be, hogy neked ciki, nem pedig neki.
2011. júl. 27. 22:43
ne reagáld már ennyire túl!!!!
mi vagy te 1nő akinek megjött a mensije vagy 1szűzlány aki túlságosan száraz...hmmm?
nyugi ő is ember felül van a feje alul meg a lába.
ha szűz vagy akkor szép lassan kezdj el beszélgetni vele stb,stb...ha az vagy találsz pár ilyen kérdést itt amiből tanulhatsz.
Ha nem akkor szépen ismerkedj vele ahogy eddig csináltad szép lassan hol 1puszi,hol1 hosszabb puszi,aztán 1nyelves,később 1hosszabb nyelves,utána meg a smárolás.
nem kell elsietni szép lassan és egyébként is ha szolsz neki,hogy nem vagy valami penge a smárba biztos vagyok benne,hogy segiteni fog ezen a gondodon.
De persze ha bejössz neki...ezeket csak akk tudod+valósitani
sok sikert.
2011. júl. 27. 23:04
13/24 A kérdező kommentje:
kössz a tanácsokat mindenkinek de tényleg ilyenek lennének az emberek??? én borsodi vagyok és itt mindenki "kemény,menő és laza" szóval nem tudom mit tegyek.Ha belemegyek tuti ott hagy a csaj és mindenki rajtam fog nevetni.De elegem van már ebből a gyerekes hujeségből még erre az oldalra is regeltem. De tudjátok mit elviszem a prostit 1 tesztre ha nincs baja megtanulok smárolni.Utána bedobok 1 pirosat és megrakom ahogy csak bírom.Mert ez itt borsod.És ha nem lessz semmi bajom utána bepróbálkozom a csajnál akibe annyira beleestem hogy nem találok rá szavakat valamiért amikor meglátom minden más csak fekete-fehér csak ő színes. Egyszer már elengettem 1 lányt emiatt és túl rossz érzés volt,mégegyszer nem fogom átélni.
14/24 A kérdező kommentje:
Amúgy kezdem megérteni mi a lényege ennek az oldalnak. Mégpedig az hogy ha az ember ki "írja" magából azt ami benne van sokkal tisztábban lát. Úgyhogy kössz a tanácsokat de azt hiszem azt fogom tenni amit jónak látok.És remélem meglessz az a barátnő.
Menj el a helyi diszkóba és egy ottani ribanc majd megtanít és fizetned se kell érte sokat, max. egy italt.
2011. júl. 28. 00:12
16/24 Kozsi válasza:
Sztem hagyd a prostit!mert ha először azzal gyakorolsz télleg elkaphatsz valamit és a kiszemelt csajod nem azért fog utálni mert rosszul csókolsz hanem azért mert ő is elkapta azt a betegséget amit te a prostidtól!
De mindezek ellenére sok szerencsét:)
2011. júl. 28. 00:14
17/24 A kérdező kommentje:
Ez a diszkós dolog jó lehetne de hogy csináljam? Még diszkóban se voltam.
Én is 20 éves vagyok és még nem volt barátnőm és soha nem is csókolóztam.A leírásodban kicsit magamra ismertem azt leszámítva,hogy én nem zúgtam bele senkibe.Szerintem,ha találsz egy normális lányt az biztos kiokít.
2011. júl. 28. 01:15
Ja és igen ellehet kapni nagyon sok mindent.Ha nem tudnád nagyon sok betegség terjed csepp fertőzéssel.
2011. júl. 28. 01:16
20/24 A kérdező kommentje:
Ha neked is ugyanez a bajod nem gondold hogy ha kiderül mindenki ki fog nevetni és 1 lány se fog veled szóba állni????
Kapcsolódó kérdések: