Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a pasim kidobjon?
Figyelt kérdés
3éve vagyunk együtt,elején jó volt most meg már semmi..unalmas :/ nem akarok már vele lenni,de nem akarom kidobni azt akarom,hogy ő dobjon ki engem!de hogyan?2011. júl. 27. 07:58
31/32 anonim válasza:
hány éves vagy? elég szemét vagy,csodálom hogy eddig veled volt,és bízott benned
32/32 anonim válasza:
Hát én egyet értek az előttem szólókkal
Tiszteld meg a pasidat egy annyival hogy elé állsz és meg mondod hogy ez a helyzet ... Tudom hogy semmi közöm hozzá de szerintem nem érdemes ott hagyni mert ha kapsz egy másik pasit és azt is 3év múlva ugyan így megunod akkor mit csinálsz? Kicsit gondolkozz el ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!