Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy érjem el, hogy a pasim...

Hogy érjem el, hogy a pasim kidobjon?

Figyelt kérdés
Már nagyon kezdem unni, és ez már csak a se vele se nélküle kapcsolat részemről. Ő viszont nagyon szeret. Ezétr én nem szeretném (már negyedszerre is) kidobni.
2011. ápr. 10. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Lásd: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

azért van benne bár jó ötlet. :D

2011. ápr. 10. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Csald meg
2011. ápr. 10. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább állj elé és mondd meg, hogy már nem szereted. Ennyi, miért kell hazudozni?

Gerinc is létezik a világon, édes. :S

2011. ápr. 10. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:

"Figyu, én már nem akarok veled járni, bocs."

Hát nem a legegyszerűbb megoldás? Ja hogy gerinc kell hozzá, hát az már más dolog...

2011. ápr. 10. 14:40
 5/7 titak ***** válasza:
Mond neki, hogy velem jársz, és feküdni is velem akarsz.
2011. ápr. 10. 17:04
 6/7 A kérdező kommentje:
nem akarom megcsalni...nem lenne szívem hozzá...de már szakítottam vele 3x és nem akarok megint...mert már teljesen hülyét csinálnék belőle. .:s
2011. ápr. 11. 14:03
 7/7 anonim válasza:

Szerintem meg jol gondold meg,lehet később meg te lennél oda érte,ha mással látnád..

de ha valoban nem szereted,sajnálatból nem lehetsz vele,ha háromszor szakítottál vele,akkor miért nehéz most?!tedd meg,nem kell még jobban bántani,minél tovább halasztod,annál rosszabb neked is és gondolom neki is.mert biztos érzi valami nincs rendbe köztetek:(hajrá!! légy őszinte,és ne játsz vele,mert vissza kapod a sorstól..ebbe biztos lehetsz,ha nem tőle majd mástól,és akkor megtudod milyen az ha te szeretsz,de téged nem szeretnek..sok sikert,bátorság menni fog,zárd le,ha már igazán nem szereted.

2011. ápr. 11. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!