Hogyan érjem el azt, hogy ne nézzenek "szende jó kislánynak"?
Menj néha ki a barátnőkkel, szórakozzál önfeledten. Ha kell nevess hangosan az utcán másokra nem gondolva. Ha valami rosszra csábítanak akkor ne mond, hogy ezt nem szabad vagy ilyesmi. Próbálj más kibúvót találni. Esetleg néha bele is mehetsz a sztori kedvéért. Tudom, most leszólnak, hogy mire tanítalak, de fiatal vagy és néha az unalmas hétköznapok feledéséért te is tehetsz valami adrenalin növelőt. Persze előbb gondold át.
Én ismertem ilyen jó kislányokat a suliból akik kicsit "lazábbra fogták" és azt állítják, hogy nem bánták meg.
Csinálj amit akarsz, de a lényeg, hogy érezd magad jól. Ha majd gyerekeid lesznek és jól szórakoznak akkor majd ne gondolj arra fájó szívvel, hogy te nem használtad ki az alkalmat anno.
Persze most ne fogj neki úgy megváltozni, hogy senki sem ismer rád. Gondolkozz el, hogy mit szeretnél csinálni de nem lehet mert mások mit mondanak?...a válasz legyen: És kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!