Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a pasim kidobjon?
Figyelt kérdés
3éve vagyunk együtt,elején jó volt most meg már semmi..unalmas :/ nem akarok már vele lenni,de nem akarom kidobni azt akarom,hogy ő dobjon ki engem!de hogyan?2011. júl. 27. 07:58
2/32 Smartguy86 válasza:
LOL, kiscsajsziii! :D Az előbb még arról volt szó, hogy 3 éve felhőtlenül együtt a pasiddal, akivel sose csaltátok volna meg egymást, most meg ez?????? Ejha...
3/32 anonim válasza:
Alekosz ebböl nem lesz p.ni maradj inkább b.zi!
Ez a játék eldőlt fejben enged a f.szt a se.gedbe!
Elérnek majd a hatásók megváltozik a testartásód!
4/32 Smartguy86 válasza:
Amúgy ne legyél beszari! Ha ennyire nem működik, akkor szakíts TE! Hiányzik most neked egy pár hét szenvedés még? Inkább állj oda elé őszintén, mondd el, hogy te már jó ideje nem látod ebben a kapcsolatban az értelmet, de most eljutottál arra a pontra, hogy vége, nem akarod tovább csinálni, mert te egészen másra vágysz. Ne legyél gerinctelen, sunyi, aljas dög! :)
5/32 A kérdező kommentje:
Hát igen!:D De télleg eddig nem csaltam meg soha semikor senivel!!
2011. júl. 27. 08:08
6/32 anonim válasza:
3 év után ha helyrehozhatatlan, akkor legalább tiszteld meg annyival hg elé állsz és megmondod neki! 25/L
7/32 Smartguy86 válasza:
Persze őt úgy fogja érni a dolog, mint derült égből egy zsák szar. Merthogy "ő nem vette észre", meg minden rendben. Nulla kommunikáció, csak szex meg egymás ledominálása ezerrel, aztán ez a vége. És látják, kedves nézők, 3 évig ki lehet húzni így!
Bár most olvastam egy cikket:
Lehet, mégis van benne igazság? :D
8/32 anonim válasza:
3 év boldog kapcsolat után úgy akarsz véget vetni neki, hogy előre eltervezve kitolsz vele? Szerintem többet érdemelne ennél.
9/32 A kérdező kommentje:
Nem beszélünk privibe? :)
2011. júl. 27. 08:13
10/32 anonim válasza:
Legyél tisztességes most is, és szakíts vele. Ennyit igazán megérdemel 3 év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!