Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a pasim kidobjon?
Figyelt kérdés
3éve vagyunk együtt,elején jó volt most meg már semmi..unalmas :/ nem akarok már vele lenni,de nem akarom kidobni azt akarom,hogy ő dobjon ki engem!de hogyan?2011. júl. 27. 07:58
13/32 A kérdező kommentje:
08:19 azt se tudod hogy hogy nézek ki :D
Smartguy86 <-- veled!!!!
2011. júl. 27. 08:22
14/32 anonim válasza:
Egy büdös ribanc vagy, kérdező. Sajnálom a pasidat, h 3 évet rád pazarolt az életéből.
15/32 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mit érzel? :D büdös ribanc... :D
Nyugodj meg nincs semmi baj ;)
2011. júl. 27. 08:23
16/32 Smartguy86 válasza:
:D Nem hiszem, hogy én vagyok a megfelelő alany! Nekem boldog párkapcsolatom van jelenleg, szóval...
17/32 anonim válasza:
Hogy lehet, hogy 3éve együtt vagy a barátoddal és 2 éve se-veled se-nélküled kapcsolatban vagy az EX barátoddal, akinek most vagy egy barátnője, de mindig hozzád jár és jó vele a szex? ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2032..
Plusz, akkor minek szeretnél kisbabát, ha a barátoddal nem akarsz együtt maradni? ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Legalább a felhasználónevedet rejtenéd el te ostoba.
18/32 anonim válasza:
nekem írhatsz, hajdúb-bihari vagy?
19/32 anonim válasza:
Jaj most nézem, hogy tegnap még csak 17 voltál ma meg már 19:D
20/32 anonim válasza:
Tényleg szemét vagy. Ne legyél már ilyen gyáva. Három év után már kijárna neki egy rendes szakítás. Gondolj már bele fordított helyzetbe. Te hogyan szeretnéd hogy lepattintsanak? Őszintén és egyenesen, vagy hátulról mellbe támadással? Úgy intézd a dolgokat ahogyan te is szeretnéd visszakapni a jövőben. Mert valakitől te is meg fogod kapni előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!