Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első csók?
Még nem csókolóztam. Egyébként már vágyom rá, és bár biztos találnék valakit, én inkább várok. Nem akarom, hogy érzelmek nélkül történjen meg, sem az első, sem a többi:)
Egyébként a fiú ügyben szeretnék neked tanácsot adni. Először is nem feltétlenül kell elhívnod randizni. Főleg nem rögtön, elég nagy és hirtelen lépés lenne, talán még te is meglepődnél. Először csak beszélgess vele, nézz rá, mosolyogj, próbálj kicsit flörtölni, kacérkodni, ha úgy érzed jól reagál esetleg egyszer-kétszer 'véletlenül' hozzáérhetsz. Az a lényeg, hogy éreztesd vele, hogy tetszik neked. Ha te is tetszel neki, valószínűleg el fog hívni randizni, de ha te úgy látod, hogy bejössz neki és mégsem hív randira megkérdezheted, hogy lenne-e kedve elmenni veled sétálni vagy valami.
A mozit én nem ajánlanám első randi helyszínének, ott úgy is a filmre figyeltek és nem egymásra. Első randira jobb ha elmentem sétálni (bár az idő mostanság nem mindig engedi), vagy beültök egy teázóba, kávézóba és beszélgettek. A lényeg, hogy egymásra tudjatok figyelni és lehessen beszélgetni.
sok sikert! :)
16/L
15 évesen, mindkettőnknek az első volt, ahhoz képest nem is bénáztunk és jó volt :)
Csak akkor csókolj meg vkit, ha tényleg szereted
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!