Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első csók?
Figyelt kérdés
Én 14 vagyok és még nem csókolóztam. Azért már szeretnék de sose jön össze (a srácnak aki megtetszik tuti lesz barátnője mikor már rávenném magam egy kis lépésre) ti hányévesen csókolóztatook először? (nemet is ha lehet)2011. júl. 27. 00:38
1/17 anonim válasza:
15 évesen..most 17 évesen ugyanazzal a fiúval vagyok :)
3/17 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint még van időm:)) még sokszor ennyit nektek :D
2011. júl. 27. 00:48
4/17 anonim válasza:
köszi, és ne is add azt oda akárkinek:D
5/17 A kérdező kommentje:
Rendben :'D
2011. júl. 27. 00:50
6/17 anonim válasza:
19 évesen, és hidd el, vedd rá magadat arra a kis lépésre, én anno közel 1 évig gyűjtöttem az erőmet arra a bizonyos első lépésre és nem az volt életem legszebb éve:/ de végül is megérte, mert azóta is együtt vagyunk
29/F
7/17 A kérdező kommentje:
De attól is parázok hogy a fiu hogy veszi azt ha a lány hívja pl ki vagy moziba vagy hasonló :S
2011. júl. 27. 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!