Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen indíttatásból csinálnátok ezt?
Ezekre a válaszokra nem nagyon gondoltam, de nem olyan lány, aki felelsz vagy merszet játszana, az már úgy 14 éves kor után "ciki", mármint ilyen témában, hogy menjen oda valakihez és kérje el a telefonját.:)
ma 19:27
a telefonomat előtte nem láthatta.
Az igazat megvallva, amíg csoporttársak voltunk, párszor órán nagyon nézett, pedig srégen mögötte voltam. De ezen és a telefonos dolgon kívül más nem történt.
Kicsit furcsa lány, én eddig azt hittem, hogy így akarta tudomásomra hozni, hogy tetszem neki, de mivel a válaszok egyikében sem volt ilyesmi, így nem hinném.
lehet,h tenyleg tetszel neki és azt akarta,h maradjon a telodban rola egy kep,amit nezegethetsz:D
amugy neked tetszik? mert ha igen,akk legközelebb tedd te ezt:D csak te egyedul ne fotozkodj,csak vele:)
ma 20:35
Az igazság az, hogy ez valószínűleg már a múlt sajnos, mivel 1 hónap és költözöm külföldre, a következő évben visszatérek Magyarországra, de Budapestre megyek egyetemre, és csak azért tettem fel a kérdést, mert próbálom összefűzni a hiányzó láncszemeket, mert utólag hiányzik pár dolog a megértéshez.
Amúgy volt már rá példa, hogy csináltak a telómmal képet magukról, vagy megkértek, hogy a saját telójukkal én csináljak magamról képet, de akkor már másnap rámírtak, hogy "szia, küld már el a képeket légyszi" vagy "szia, küldöm a rólad készült fotókat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!