Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért vagyok üresfejű buta liba? 22/N
a lányok főleg azért mert tudják,hogy hiába vagy beskatulyázva,hogy cicababa vagy,akkor is mennek utánad a férfiak.tehát irigyek.
alapban az emberek szeretnek tudás nélkül ítélkezni,szóval ez van.30/F
"meg nem is sétáltatok heccből,csak feltűnésből kutyát"
Mi van? :D Nem heccből, vagy feltűnésből szoktak kutyát sétáltatni.. Vagy légyszi fejtsd már ki mit értesz ezalatt.
Amúgy nekem is az szokott eszembe jutni, hogy biztos nem az eszéért szeretik az ilyet. Ettől függetlenül nem szólok be meg semmi ilyesmi, és volt már plázacica ismerősöm, akivel jól kijöttem, és egy tök aranyos csaj volt...
09:55
Akkor mi másért zavarná őket?
ma 10:38
Biztos neked is van olyan embertípus, vagy olyan dolog, ami számodra zavaró, más meg röhög rajtad, hogy ez miért zavar téged...
Azt még megértem, hogy az odaégett szolis bőrt és zöldre tetovált szemöldököt röhögik, meg a tipikus műanyagot is. Viszont ezt lehet másképpen is csinálni. Vannak szép műkörmök, nem 15 centi hosszúak és nem szivárványosak,hanem elegáns, szép köröm.
Aki pedig libásnak tartja a magassarkút, annak javaslom a hagyományos kék fehér papucsot, ami csíkos, biztos mindenki látott már ilyet.
Nekem tényleg sosem szólt be senki, nem is érzem úgy, hogy lenne miért, még piercingem sincs, de csak próbálja meg. Elmenne tőle a kedve. Az ilyen beszólogatóknak nem sok sütnivaló van a fejében, ha ennyire másokkal foglalkoznak.
Szia Barbibaba!
Akkor most visszakérdezek:
Olyanra még nem gondoltál-e, hogy valami olyat tegyél, amivel kilógsz a sorból? Lássák, te is tudsz egy kicsit őrült lenni, esetleg akkor nem tudnának ilyen egyszerűen beskatulyázni.
Mondok példákat:
- Kutyát sétáltatsz. De nem ezt a pinanyaló táskába hajtogathatós fajtát, hanem mondjuk egy ötven kilós vizslát.
- Jön veled szemben valaki, pl. szemüveges Pistike. Az eddigi elfordítomafejemet-namakaromészrevenni stílus helyett előre köszönsz neki.
Engem igazából nem érdekelnek az ilyen lányok, tehát nő létemre sem nézem meg őket, mert az a tapasztalatom, hogy a 99%-uk eléggé beképzelt. Ne vedd sértésnek, lehet, hogy rád nem igaz, de ne felejtsd el, hogy nem véletlenül alakult ki ez a kép az ilyen lányokról... Ha ránézek egy ilyenre, és ha visszanéz, olyan a nézése, mintha lesajnálna, és azt gondolná magában, hogy nem vagy más, csak egy csomó ... szemében.
Próbálj nagyon sokat mosolyogni és kedves arcot vágni, így senki nem azzal fog foglalkozni, hanem azzal, hogy milyen bájos és közvetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!