Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért vagyok üresfejű buta liba? 22/N
11/47 A kérdező kommentje:
Persze,háztartás stb..mellet teljesen más..figyu..én nem járok minden nap vásárolgatni..meg nem is sétáltatok heccből,csak feltűnésből kutyát,nem vihogok,nyerítek idióta módján....
Látszatra ítélnek.
Én parázok a szolitól, a műkörmöt imádom, általában magassarkúban járok és kosztümben. Hosszú lapockáig érő szőke hajam van és nincs vékonyra szedve a szemöldököm csak megigazítva.
Nem tudok róla, hogy bármi rosszat mondtak volna rólam, de szerintem az öltözködés a kulcs nálad is. Vagy tényleg nagyon vékony lehet a szemöldököd.
2011. júl. 25. 18:29
Én nem bánom, ha butus(vagy csak annak tűnő) csajjal akadok össze. Csak jó legyen a szíve és szeressen.
2011. júl. 25. 18:34
14/47 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy némelyik ember a külső alapján ítél....egyáltalán nem öltözködöm extravagánsan..csak mint egy 22 éves fiatal lány...megfigyeltem,hogy a 15-16 éves lányzók éreznek "haragot,,:-) igazából ez nem érdekel..pont nem az ő véleményük érdekel..csak megfigyelés..:-)
Ha az üresfejű jelzővel van bajod az hozzájár a cicababához. Ha úgy nézel ki akire joggal mondhatják hogy cicababa és zavar, akkor ezentúl nem nézel ki úgy és nem mondják rád azt. Ne a világot akard megváltoztatni ha van valami problémád, és ne is akard a problémádat másokkal megértetni mert elhiheted hogy senkit nem érdekel. Ha nem vagy üresfejű akkor megérted hogy miért.
2011. júl. 25. 18:43
Nekem volt hasonló barátnőm, nagyon jól kijöttünk (és nem azért mert Ő vagy én buta lett/em/ volna!), ráadásul kedves, hihetetlenül odaadó és önzetlen volt. Teljesen elvarázsolva éreztem magam mellette. :) Szóval én nem ítélek külső alapján senkit alapvetően, mondjuk különösen bejön, ha valaki ad magára (szép ápolt körmök, smink, esetleg magassarkú).
23F
2011. júl. 25. 18:45
Az hogy műkörmöd van és folyton sminkebe vagy és szolizol és.... nem jelenti azt hogy üresfejű vagy nagyon is okos lehetsz olyan értelemben hogy mindent megtanulsz... elvégzed az egyetemet... megfelelsz minden elvárásnak, de akkor is egyértelmű hogy számodra a külső a legfontosabb és nem vagy elégedett magaddal és így próbálsz pasit fogni...
2011. júl. 25. 18:46
Mindenki látszatra ítél. Majd megismernek.
Rám azt mondják szigorúnak tűnök vagy épp arrogánsnak első pillantásra. 10 perc beszélgetés kell hozzá, és rájönnek, hogy nem így van.
2011. júl. 25. 18:47
19/47 A kérdező kommentje:
Figyelj?! Nem kértelek,hogy írj választ a kérdésemre..és nem akarom a világot megváltoztatni sem ..és önmagamat sem..csak feltettem egy kérdést..mindekinek más a véleménye..a tiéd ez..elfogadom..
Ja az emberek.... Nemrég egy Voksán Virág hasonmással kavartam. Bárhová mentünk, nem volt gond. De ha munka után besétáltunk a WestEndbe, mindenki minket bámult. Vagyis őt. A pasikat még megértem. De az összes nő a csajt fürkészte! Szegény lány néha úgy kiakad amiért az a sok birka bámult bele az arcába!
2011. júl. 25. 18:49
Kapcsolódó kérdések: