Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért vagyok üresfejű buta liba? 22/N
Mert az ítélkezés, az előítélet az egyik legerősebb emberi tulajdonság sajnos. Nagyon nehéz levetkőzni, még annak is aki tisztában van ezzel és próbálja. Mikor egy ilyen lányt látom, az első gondolatom nekem is ez. Vagy pl ha egy túl szolid, szürke kisegeret, akkor meg arra gondolok, h biztos egy unalmas stréber, akinek semmi élete. A baj nem az, hogy ítélkezünk, hanem az, hogy nem adunk esélyt a másiknak arra, hogy megmutassa, félreismertük e. Nekem bármennyire is megvan a véleményem valakiről első látásra, ugyanolyan közvetlenül és kedvesen leállok vele beszélgetni mint bárki mással. És csak később döntöm el, igazam volt e, amikor ítélkeztem.
Én sem bírom az üresfejű cicababákat, mégis az egyik legjobb barátnőm lett egy első látásra ebbe a kategóriába tartozó lány. De megismertem és megszerettem. Ugyanúgy, ahogy jóban vagyok végletekig vallásos huszonéves stréber szűz lánnyal, aki az esküvőig akar várni, vagy épp egy cigánylánnyal, aki megmutatta, hogy nagyobb szíve van, mint némelyik magyarnak. Az első ránézésre ítélkezést nem lehet levetkőzni, de helyre lehet hozni azzal, ha megismered a másikat és csak utána döntöd el, mit gondolsz róla...
22/L
Én őszinte leszek: ha látok egy ilyen lányt mint te az utcán elmosolyodva megyek el mellette! Csak pár mp-ig foglalkoztat annyira a dolog hogy mosolyogjak rajtuk:)
És hogy miért? Mert teljesen ellent mondanak mindennek amire azt lehet mondani hogy természetes.
Az aki azt írta volt egy barátnője,aki hasonlított Voksán Virágra és sokan megbámulták,nem is csoda! A feltöltött száj külön kedvencem!:D Egyszerűen röhejes hogy vannak nők akik kacsaszájat csináltatnak,és csücsörítenek mint egy idióta.
Azt sem értem,hogy az igényesség az miért lett egyenlő a szolis bőrrel(mikor pont hogy az egészségtelen) a műkörmökkel és a magassarkú cipővel???
Én azért neveznélek cicababának,mert egy normális embernek nincs szüksége ilyen kinézetre,egyszerűen ez csökkentett agyi képességre vall,ha valaki így akar kitünni( mert ne mond hogy nem így van!)/tetszeni a férfiaknak!
Ui: Ja,és nem vagy irigy,mert ez szokott lenni a következő:) tönkre tenni magam nem nehéz,természetes élni nehezebb!
Nekem volt egy osztálytársam, aki pont üresfejű cicababának tűnt elsőre. Aztán órákon kiderült, hogy annyira azért nem súlyos a helyzet. Viszont ismerek egy halom olyan lányt, aki tényleg az.
Mitöbb az "ilyenek" sokszor lenézik azokat, akik nincsenek kifestve, nincs méteres műkörmük, esetleg nyáron fehér a bőrük...
Szóval az ítélkezés oda-vissza megy... Ha számít valakinek a véleménye, akkor tegyél ellene, hogy ne nézzenek kreténnek, akié meg nem is számít, azt meg hagyd figyelmen kívül. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!